O2s

Hvordan til at coache volleyball

Volleyball er en sport

Volleyball er en sport, der har været rundt i temmelig lang tid nu. For at blive en volleyball træner, der er en masse ting, du skal kigge ind. I denne artikel vil vi give dig tips til, hvordan du effektivt træner volleyball.

Hvordan til at coache volleyball. Lær volleyball regler til holdet.
Hvordan til at coache volleyball. Lær volleyball regler til holdet.

  1. Fremme kammeratskab, sammenhold og disciplin i volleyball team. Husk, volleyball er en holdsport, og det er meget vigtigt at fremme sammenhold blandt spillerne. På det første møde i teamet, starter med 'at få at vide, at du' aktiviteter, der vil bidrage til at fremme kommunikation og binding til hele holdet. Også fastsætte dine regler og forventninger fra de enkelte medlemmer, såsom fremmøde og hurtighed under træningen.
  2. Lær volleyball regler til holdet. Det er meget vigtigt, at hver spiller kender de tekniske detaljer i at spille volleyball. Hvis hver spiller kender reglerne, vil de vide, hvad de kan og ikke kan gøre under en kamp.
  3. Begynde at lære de grundlæggende volleyball færdigheder til holdet. De grundlæggende volleyball færdigheder, som hver spiller har brug for at lære tjener, der passerer, indstilling, angribe, blokering og grave. Når de mestrer disse færdigheder, vil det være meget lettere for dem at lære andre volleyball teknikker. Under uddannelsen, har hver spiller praksis øvelser med variationer af de seks grundlæggende volleyball færdigheder. Og før træningen slutter, har dem til at spille en kontrolleret spil, spille mod hinanden. Dette vil hjælpe dem med at anvende de kvalifikationer, de har lært under uddannelsen.
  4. Giv et positivt miljø for volleyball-hold. Giv spillerne positiv feedback under træningen. Dette vil øge deres selvtillid og drive dem til at gøre det bedre.
  5. Saml holdet efter hvert spil til at gennemgå deres præstation. Det kan være en god ide at registrere hver enkelt spil på video, så hele holdet kan se og gennemgå deres præstationer i løbet af spillet. Bed dem om at identificere, hvad de gjorde forkert og hvad de gjorde rigtigt. Giv dem ros og opmuntring til at holde dem motiverede, uanset om holdet vandt eller tabte kampen.
  6. Udtænke en effektiv coaching plan for holdet. Baseret på holdets præstation, en effektiv coaching program udtænke for at hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder og evner. Giv hver spiller feedback og fortælle dem, hvad de har brug for at forbedre den.
  7. Arranger en praksis spil med andre volleyball hold. Kontakt andre volleyball hold i området for at arrangere en 'scrimmage «eller en praksis spil. Begge hold vil få gavn af den praksis spil, få kendskab dem med en reel volleyball turnering miljø.

Coaching volleyball er ikke en let sag, at se, at du er nødt til at kigge efter alle medlemmer af teamet. Men så længe holdet gang på højre fod og alle holder en åben kommunikation, så vil din volleyball hold er forpligtet til at lykkes.