O2s

Hvordan til at bryde i Kangaroo lædersko

Kangaroo læder er et af de bedste valg, når det kommer til sko

Kangaroo læder er et af de bedste valg, når det kommer til sko. Det er holdbart og samtidig let, så det er behageligt at have på. Kangaroo læder er også godt, hvis du vil bruge skoene regelmæssigt, da det betragtes som en af ​​de mest resistente materialer, når overused. Den første ting du skal gøre, når du køber kænguru lædersko er at bryde dem i. Ved at gøre dette, vil du være i stand til komfortabelt bære dine sko uden at bekymre sig om at have hård hud og vabler på tæerne.

Hvordan til at bryde i Kangaroo lædersko. Indsæt bolde af papir.
Hvordan til at bryde i Kangaroo lædersko. Indsæt bolde af papir.

Her er de trin, hvordan du kan bryde i din kænguru lædersko:

  1. Stræk skoen. Så snart du går hjem fra butikken, kan du allerede bryde i dine sko ved at strække dem. Få en sko og sætte din hånd på hælen og den anden på tåen. Stræk skoen ved at bøje den frem og tilbage, således at skosålen kan løsne op. Gør dette et par gange, så læderet kan udvide og være mere komfortabel.
  2. Indsæt bolde af papir. En ting du kan gøre for at strække en sko er at indsætte bolde af papir inde i skoen. På denne måde kan læderet stadig strakt, selvom du ikke er iført sko. En anden ting du kan gøre, er at indsætte en pind indeni, der matcher længden af ​​skoen. Dette vil give skoen til at strække og være mere behageligt, når du bære det.
  3. Shoe båre. Du kan købe en sko båre, som du kan bruge derhjemme. Du bliver nødt til at betale for dette kun én gang, som du kan bruge sko båre for alle de sko, du vil købe. Skoen båre er en sko formet objekt, der er lavet af træ. Du kan indsætte båren inde i skoen, så skoen kan få formen af ​​fødderne, selv når du ikke bruger det.
  4. Øv iført sko. Mens du er inde i huset, praksis iført sko. Du kan bære strømper, mens iført sko, så du vil ikke såre dine fødder. Den ekstra polstring vil også bidrage til at strække læderet, så det vil ikke være for stramt, når du bærer det uden sokker. Iført skoene hele tiden i sidste ende vil gøre læderet blødere og mere fleksibel, men dette vil ikke påvirke holdbarheden af ​​skoen.
  5. Skoforretning stretching. Hvis du vil, kan du få dine sko til en sko reparation butik og få dem til at bryde i dine sko for dig. De har andre enheder og teknikker, som de bruger for at bryde i de hårdeste lædersko, men du bliver nødt til at bruge nogle penge, når du gør dette. Gør dette til din sidste mulighed, hvis du allerede har prøvet at bryde i dine sko, men de er stadig hårde.

Det er de muligheder, du har i at bryde i Kangaroo lædersko. Du kan også gøre disse teknikker til andre typer af sko, du vil købe.