O2s

Hvordan til at blæse ud en bob klipning

Sporting en bob klipning vil give dig et befriet

Sporting en bob klipning vil give dig et befriet, moderne look. Men slør af dette er, at den ideelle form af en bob frisure er kun godt, når du er frisk fra salonen. Når dit hår begynder at vokse, bliver det tykkere og forvandler sig fra et moderne look til en kokos shell. Men du kan løse dette uden at gå til salonen og næ. Du kan blæse ud dit hår og bevare det udseende, som du kan lide. Her er de skridt til at blæse ud dit hår.

Hvordan til at blæse ud en bob klipning. Håndklæde tørre dit hår.
Hvordan til at blæse ud en bob klipning. Håndklæde tørre dit hår.

  1. Håndklæde tørre dit hår. Brug et fluffy håndklæde, som kan sive ud meget af fugtigheden dit nyvaskede hår. Men efterlade en god mængde af fugt. Du skal bruge dette til at have nogle fugtige reserve i din føntørring. Desuden kan overdreven indsats i håndklæde tørring skade dit hår.
  2. Spray volumizing spray til at holde dit hår intakt. Spray og distribuere mousse over hele håret. Brug dine fingre til at afsløre de dybere lag af dit hår. Sprayen vil minimere de frizzes og flyve-aways, som vil ødelægge din stil.
  3. Juster hår gennem kæmning. For at forberede dit hår til en systematisk slag tørring, skal du justere de tråde først. Brug en stor tandede kam til dette formål. Du behøver ikke at finkæmme det for stil. Desuden vil tynde tandede kam beskadige og ødelægge dit hår.
  4. Brug en sommerfugl klip at gruppere dine øvre krone lag. De næste skridt vil nu være at arbejde på hvert lag af dit hår én efter én. Det første lag, du vil blæse tør, er det inderste lag. Du kan føntørre dette lag ved at bruge et klip for at sætte ord på de andre lag.
  5. Vedhæft en hårtørrer diffuser på føntørrer og bruge en rund børste mens føntørring dit hår. Den runde pensel vil krølle dit hår i henhold til den ønskede effekt. Løbende børste laget til din foretrukne form, indtil det tørrer. Gentag den samme procedure for de andre lag.
  6. Udjævne dit hår med voks eller pomade. Når dit hår er tørret, vil du nu beskæftige sig med kruset hår. Brug en voks til at gøre dette ved at sætte en betydelig mængde af produktet i midten af ​​din håndflade, og derefter sprede det i en cirklende bevægelse. Anvend dette til de uregerlige dele af dit hår. Vælge et produkt, der ikke er for tung eller klæbrig. Disse former for produkter vil komprimere dit hår og dermed mindske lydstyrken.
  7. Style dit hår. Dybest set, trin 6, er det sidste skridt. Men du kan stadig personliggøre dit hår ved styling det ved hjælp af et par klatter af pomade. Påfør et tyndt mængde af det i fingrene, og træk derefter forsigtigt et par tråde for at skabe en stilistisk effekt.

Glem ikke, at du kan bruge en anti-uskarphed shampoo og balsam for at minimere uønsket krus i håret. Dette vil gøre din styling job meget lettere. Hvis du gør disse trin i overensstemmelse hermed, kan du bevare det perfekte bob frisure, og du vil helt sikkert mindske din salon regninger.