O2s

Hvordan til at besøge San Francisco ved hjælp af Vallejo færgen

Planlægning på besøger San Francisco

Planlægning på besøger San Francisco? Slap af og tage den naturskønne tur med færge. Du vil se billedet perfekt San Francisco alle i en times tid uden besværet med at køre i en bil. Så, hvad der er i vente for dig? Du kan se de forskellige broer af San Francisco, Alcatraz, Fishermans Wharf, og Angel Island. Læs videre og find ud af hvordan du kan besøge dette naturskønne sted ved hjælp af færgen i stedet.

Hvordan til at besøge san francisco ved hjælp af vallejo færgen. Tjek færge tidsplan.
Hvordan til at besøge san francisco ved hjælp af vallejo færgen. Tjek færge tidsplan.

  • Tjek færge tidsplan. Færgen driver hver dag undtagen på helligdage som Thanksgiving Day, juledag, og nytårsdag. Sørg for, at du ikke planlægge din tur til San Francisco på disse dage. Du vil ønske at komme til færgen terminal 30 minutter forud for båden tidsplan, så du kan parkere din bil og købe din billet uden rushing.
  • Køb din billet. Du kan købe din billet på Vallejo terminal, Vallejo transit, Safeway butikker, Bay Crossings, 1850 Broadway, og på Pier 41 Terminal. Én way billetter koster 15€ for voksne, 10€ 0,50 for seniorer og ungdom billetpris og gratis billetpris til 2 børn i alderen 0-5, hvis du har mere end 2 børn under 5 år, du bare nødt til at betale de unge billetpris for de andre. Der er kun 2 destinationer i San Francisco, som du kan vælge imellem: Pier 41 ellers kendt som Fishermans Wharf og færgen bygningen. Husk, at du skal have din billet i hånden, inden færgen. Du vil heller ikke være i stand til at refundere din billet efter købet. Hvis du er 15 eller flere i en gruppe, er det bedst, hvis du ringer op Vallejo kontor for at informere dem.
  • Parkere din bil. På Vallejo terminal, park din bil på tværs af Mare Island Way. Du kan også lade din bil natten over. Sørg for at du ikke er parkeret på et område, der er godt for 3 timers parkering kun.
  • Andre færge detaljer. En færge båd kan rumme op til 300 personer ad gangen. Der er ingen pladsbilletter. Cykler er tilladt, medmindre båden vægt overstiger det sikkert grænsen. Husdyr er tilladt også. For dem, der har brug for assistance (kørestol, hørelse og nedsat syn, etc.), vil personalet være der til at hjælpe dine behov.
  • Den naturskønne rute. Selve turen vil tage omkring en time én måde. Tag i betragtning af den berømte Golden Gate Bridge, Carquinez Bridge, Richmond Bridge og Bay Bridge. Du vil også passere Alcatraz Prison også kendt som The Rock. Ved at læse denne artikel, kan du være i stand til at tage en færge til Angel Island fra Vallejo færgeterminalen. Det er på Angel Island, hvor du kan nyde naturen gennem fysiske aktiviteter som vandre-og cykelture. Picnic områder er tilgængelige, og mens der, kan du tage i betragtning af Golden Gate Bridge, San Francisco Bay og Marin County.
  • Pier 41. En af de 2 færgeterminalerne i San Francisco er Pier 41 eller Fishermans Wharf. Her vil du nødt til at prøve den berømte clam chowder, ride den lystige gå rundt, se søløver og gå souvenir shopping.
  • Færge bygningen. Den anden færge terminal er på færgen bygningen. Det plejede at være en af ​​de travleste transportterminaler i verden. Tjek det økologiske marked og forskellige restauranter. Besøg Clock Tower og læse op på sin historie.


Hvis du har spørgsmål overhovedet, kan du ringe op Vallejo Ferry kontor på 877-64-FÆRGE.