O2s

Hvordan til at besøge National Aquarium in Baltimore

Besøger nogen form for store akvarium kan være en magisk oplevelse for et barn. Så bare forestille mig, hvor meget sjov du og dit barn kan have på National Aquarium i Baltimore, der betragtes som en af ​​de mest komplette og fascinerende akvarier til dato. Det er stærkt anbefales, at du give dette sted et besøg mindst én gang, da det er virkelig et gang i et liv tid erfaring og noget, som du sandsynligvis aldrig glemme. Og hvis du sætter dine børn til sådan et sted, det er sikkert at antage, at de ikke kommer til at glemme enten! Men der er nogle retningslinjer, som du skal huske på, når det kommer til at besøge et sted som National Aquarium.

Hvis du ikke er helt sikker på hvad du ønsker at se eller besøge

Hvis du ikke er helt sikker på hvad du ønsker at se eller besøge, så er der en stor chance for, at du simpelthen vil vandre planløst og ikke være i stand til at opleve sådan et sted den måde, det skal ses og nydes. Der er masser af ting, du absolut ikke kan gå glip af, når man besøger denne akvarium-så første gang besøgende vil kunne nyde godt af lidt ekstra forskning før igangværende. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kan gøre (og hvad du ikke kan gå glip af), når du besøger National Aquarium, så du er i stand til virkelig opleve det. Du skal blot se til en række trin skrevet nedenfor:

  • Det siger sig selv, men du skal købe din billet, før du går besøge. Ellers vil du blive angrebet af lange linjer og dyre gebyrer-et komplet spild af tid, hvis du agter at se alt hvad der er at se. Så enten købe din billet online, eller besøge National Aquarium og køb billetter til en senere dato. Dette er især vigtigt, hvis du bringer et barn som det kan få meget kedeligt, venter i kø for at købe en billet.
  • Her er nogle udstillinger, der skal være på dagsordenen, uanset hvad. Selv om det er rigtigt, at et akvarium showcases fisk, National Aquarium har en meget omfattende krybdyr udstille. Dette er bundet til at være noget af en oplevelse for dig og dine børn, så gå ikke glip af krybdyr udstille. 'Animal Planet Australia' er en anden udstilling, du ikke vil gå glip af. Den er udstyret med dyr, som kun findes i Australien, og det er noget enestående for National Aquarium.
  • Du kan også nødt til at gøre nogle forskning på de parkeringspladser i nærheden af National Aquarium. Den eneste ulempe til Baltimores akvarium er, at det ikke kommer med sin egen parkeringsplads. Det betyder, at du skal kigge efter dit eget rum et sted-bare sørg for, at det ikke er alt for langt, hvis du bringer dit barn med dig.
  • F inally, delfin live-shows er et syn at se. Disse shows sker ikke hele tiden, så du kan tid dit besøg for, hvornår en live-show er i den daglige tidsplan. Det er ingen overdrivelse, at du ikke har set det bedste, National Aquarium har at byde på, hvis du ikke har set disse shows.


Hvordan til at besøge national aquarium in baltimore. Det siger sig selv, men du skal købe din billet, før du går besøge.
Hvordan til at besøge national aquarium in baltimore. Det siger sig selv, men du skal købe din billet, før du går besøge.

Der er flere steder, du kan gå til og nyde i denne akvarium, men dem ovenfor anførte er simpelthen must-see områder. Nyd dit besøg, og have det sjovt!