O2s

Hvordan til at besøge Little Dix Bay resort

Beliggende i British Virgin Islands er den berømte Little Dix Bay Resort. Her vil du finde uspolerede strande med uberørte, hvide sandstrande og krystal, blå vand. Udvej har en stab klar til at deltage til alle dine behov. Fødevarer er fremragende og spa er absolut et must prøve. Du vil nyde de aktiviteter, udvej har at tilbyde.

Hvis du leder efter et uforglemmeligt sted at tilbringe din ferie, bør Little Dix Bay Resort stå øverst på din liste. Her er hvordan du kan besøge denne diamant i Caribien.

Hvordan til at besøge little dix bay resort. Foretag en reservation.
Hvordan til at besøge little dix bay resort. Foretag en reservation.

  • Foretag en reservation. Har selv booket af dit rejsebureau eller du kan gå online og tjek deres hjemmeside. Hold øje med eventuelle igangværende kampagner specielt i lean sæsonen. Se om der er nogen måltid planer eller pakker til at afstå fra overdreven udgifter. Der er omkring 100 villaer til dig at vælge imellem. Præmien Hytterne er dem i efterspørgslen, fordi de er på stranden front. Næste er den deluxe hytter med solterrasse terrasser og hængekøjer, men kræver lidt af en gåtur at komme til stranden. Der er også villaer til rådighed, hvis du foretrækker privatlivets fred og afsondrethed. Priserne spænder fra 280€ til 1870€ en nat.
  • Hvordan kommer man dertil. Du kan komme til Little Dix Bay af små pendler fly kommer ind fra San Juan eller St. Thomas. En shuttle van fra udvej vil samle dig op fra lufthavnen. Du kan også tage European Airlines Eagle, som får til Beef Island, og derefter tage en kort tur i en varevogn, og endelig en katamaran, der vil tage dig til Little Dix Bay Resort i 25 minutter.
  • Hvor at spise. Du vil nyde italiensk middag på lille, men hyggelige, Sugar Mill. De er kun åbne til middag. Hvis du foretrækker klassisk europæisk køkken, kan du spise på The Beach Grill, der serverer frokost og middag fra mandag til torsdag. Du kan spise overdådig morgenmad, frokost og middag buffeter serveres på The Pavilion. Engelsk te tid serveres også i eftermiddag. Kiddie menuer er tilgængelige samt høje stole.
  • Hvad de skal gøre. Som tidligere nævnt Little Dix Bay har aktiviteter linet op for nogen. Du kan drage fordel af de gratis faciliteter såsom kajaksejlads, snorkling, vandski, vandreture og tennis. Dag ture og dykning er tilgængelige med ekstra omkostninger.
    For at holde din lille besat, Little Dix Bay Resort har en børns program kaldet Børnenes Grove. For en ekstra omkostning på 30€ per barn per dag, har børn aktiviteter linet op til dem fra mandag til lørdag, 09:00 til 430 pm. Aften aktiviteter starter ved 7 pm med et gebyr på 25€. Hvis du ønsker, at dine børn skal have frokost eller middag med deres rådgivere, bare tilmelde dem op. Dit barn vil nyde at gøre ture, sand skulptur, kunst, skattejagt, tennis lektioner, og få deres måltider spist på stranden. Night aktiviteter omfatter kunst og ser en film.
  • Prøv den nye spa. En ledsager vil hilse du varmt ved din ankomst i spaen. Du vil blive bragt til de omklædningsrum, hvor du vil få en badekåbe og tøfler. Afhængigt af hvilken behandling du ønsker at have gjort, vil en ledsager eskortere dig til at visse pavillon alle der har en breath taking visning af De Britiske Jomfruøer.


Så hvis du tænker på en ferie sted, der har noget for hele familien, så tjek den Little Dix Bay Resort. Du vil helt sikkert finde dig selv at gå tilbage til det.