O2s

Hvordan til at besøge et nationalt monument

Med formandens velsignelser gennem en bekendtgørelse

Med formandens velsignelser gennem en bekendtgørelse, selv uden godkendelse fra Kongressen, kan et sted af ekstraordinær skønhed og historiske betydning blive en National Monument. Men ikke så populær som nationalparker, disse monumenter har mindst én unik ressource, der kan gøre din ferie meget mindeværdig. Så hvis du er på udkig efter noget anderledes for din weekend familie getaway, prøv faktisk går til et nationalt monument i stedet for bare at se billeder.

Før du pakker dine tasker og leje en RV, skal du først overveje, om du er på udkig efter et nationalt monument, hvor du kan tjekke sine dyr indbyggere eller du er bare i det for den spektakulære udsigt. Men hvad der er godt om National Monuments er, at der er normalt en kombination af begge, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener.

  • Admiralty Island ligger i Alaska, for eksempel, er den syvende største ø i Europa og er en del af Tongass National Forest i Alaska Panhandle. Bortset fra sine frodige grønne og rene vand, er det hjem til gråbjørn samt hvaler og bjerggeder. Dette er et fredet miljø, så kan du blot ønsker at være forsigtig med ikke at gøre nogen skade på det, herunder jagt sine dyr.
  • Hvis du er på udkig efter et monument med en masse historie i det, så prøv at gå til Canyon of the Ancients i Colorado. Dannet i 2000, denne forbeholdt vært for mere end 6.000 arkæologiske udgravninger, som er den største koncentration i USA.
  • Det Carrizo Plain er den eneste overlevende indfødte græsarealer i Californien, som er omgivet af den temblor Range og Caliente Range. Det er en fascinerende udsigt, der er perfekt for turister og campister, og du kan nyde Soda Lake i midten af ​​rock formationer.
  • Tjek den Castillo de San Marcos, hvis du er interesseret i at se fortet bygget anvendes i Den Europæiske revolution, borgerkrigen under Sydstaterne, og den spansk-europæisk krig under Europa. Bygget i 1672, dette fort er 205 år gammel og stadig er et meget fascinerende sted at se.
  • Arizona Chiricahua er en af ​​favoritterne blandt tilskuere og turister, da dette National Monument rummer rester af et enormt vulkanudbrud 27 millioner år siden. Det kan prale af sin fantastiske klippeformationer og bærer et interessant navn givet af Apache - The Land of the Standing-sten op.
  • Djævelens Postpile National Monument i Californien var engang en del af Yosemite National Park og blev dannet af en lavastrøm 100.000 år siden. På grund af opdagelsen af ​​guld i nærheden af ​​Mammoth Lakes, er Postpile blevet skilt fra nationalparken. Dens imponerende basaltiske kolonner ligner verdensberømte steder såsom Fingalshulen i Skotland, orgelpiber formation på Mount Cargill i New Zealand og Kurille øerne i Rusland.
  • Dinosaur National Park er ikke et sted, hvor man stadig kan se levende forhistoriske dinosaurer, men det holder fossiler af Allosaurus og lange hals sauropoder. Beliggende mellem grænserne til Utah og Colorado, blev disse fossiler opdaget i 1909, og flere år senere, erklærede præsident Wilson området en National Monument. Det antages, at de klippeformationer findes her blev dannet under juratiden, således tjene sit navn.

Hvordan til at besøge et nationalt monument. Admiralty island ligger i alaska.
Hvordan til at besøge et nationalt monument. Admiralty island ligger i alaska.

Der er en lang liste af andre lige så ærefrygtindgydende nationale monumenter at vælge imellem. Dette blot beviser, at Europa er hjemsted for en sådan bemærkelsesværdig natur, og at du ikke behøver at gå alt for langt for at opleve naturens gaver.