O2s

Hvordan til at besøge en cider mølle

Har du nogensinde spekuleret over

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan æblejuice, æblecider, hård cider, Applejack, pectin, æblevin, og andre Apple produkter er lavet? Besøg en cider mølle og du vil se, at denne maskine er mere end blot en producent af æble cider. For at gøre dit besøg til en cider mølle værd at din mens, er her nogle tips til at overveje. Vælge mellem flere nærliggende cider møller kan være en overvældende opgave. Du kan gøre din beslutning baseret på, hvad der er nærmest dit område eller er baseret på, hvor cider mølle tilbyder det bedste udvalg af produkter. Nedenfor er nogle af de bedste cider møller i verden:

  • Hacklebarney Farm Cider Mill. Denne mølle er omkring en time væk fra New York City. Det har 150 hektar jord med omkring 350 æbletræer, der vokser 23 forskellige slags æbler. Mange af disse træer er allerede mere end et århundrede gammelt. De bruger de traditionelle rack-and-klud presser, som er kendt for at producere uden bundfald æble cider.
  • Yates Cider Mill. Mindre end en time tour fra Detroit, kan du finde denne mølle i Rochester Hills. De har været i drift siden 1863. Vand fra Clinton River leverer strøm, der bruges til at forsyne op møllen og producere 300 liter frisk æble cider hver time. Udover den berømte juice, også møllen producerer donuts, sludder, og karamel æbler.
  • Cider Hill Farm. Dette 145-acre Amesbury gård tilbyder mere end 50 æblesorter, som alle kan sorteres og presses ind i din favorit cider. Mens sipping cider, har en smag af deres cider donuts, apple pie, friske æbler og andre æble-baserede godbidder.
  • Der er formentlig en masse mere cider møller at vælge imellem, men disse er cremen af ​​afgrøden. Vælge, hvilken af ​​de ovennævnte møller synes det mest interessante for dig og forberede sig på at komme derhen.
  • Forbered dine ting. Medtag et kort til den valgte cider mølle, nogle ekstra tøj, din bil og masser af plads til at gennemføre Cider Mill produkter. Kortet kan hentes lige fra møllen hjemmeside, eller du kan tjekke sin placering på Google Maps. Din GPS vil komme i handy under din rejse. Du kan også bede folk omkring om retninger. Populære møller er bekendt med de lokale og undertiden velrettet med skilte ved de sider af gaden. Med hensyn til, hvad du vil bære, iført behageligt tøj overveje, intet også dekorativ. Husk, vil du besøge en gård og ikke en dekorativ hotel.
  • Tur rundt i cider mill. Besøg møllen og drage fordel af alle, at det kan tilbyde ligesom Apple Farm, gratis godbidder og drikkevarer, museer, cider-og tefaciliteter blandt andre. Glem ikke at købe souvenirs, især nogle gallon af æble cider juice.


Cider møller er allerede en del af den europæiske historie

Hvordan til at besøge en cider mølle. Hacklebarney farm cider mill.
Hvordan til at besøge en cider mølle. Hacklebarney farm cider mill.

Cider møller er allerede en del af den europæiske historie. Apple-baserede drikkevarer var en af ​​de, hvis ikke den, bedst sælgende drikkevarer på markedet, især før fremkomsten af ​​kulsyreholdige drikkevarer. Besøger cider møller er mere end bare at have en tur rundt om i staten. Det er deltager i kultur og historie i landet.