O2s

Hvordan til at bære høje hæle

Kvinder er ikke immune over for den fornemmelse af høje hæle

Kvinder er ikke immune over for den fornemmelse af høje hæle. Faktisk fuldføre hælene hver fashionable kvindes outfit. Prisen på en tiltalende statur er lige så høj: knyster, knoglebrud og øget mulighed for social forlegenhed, når du falder eller vride på smerten ved at bruge de samme hæle, som formodes at give et ekstra pift. Enhver kvinde bør tilegne sig færdigheder, hvordan at bære høje hæle med livsglæde, som de blev født bære dem.

Hvordan til at bære høje hæle. Posture gør en forskel.
Hvordan til at bære høje hæle. Posture gør en forskel.

  • Bryde det in. Når du har købt den ønskede par hæle, skal du bryde dem i. Når derhjemme, bære dem i 4 til 5 timer at lade skoene til at forme til konturerne af dine fødder. Formål at gå, løbe og strække grænserne for det nye par. Hvis det er muligt, bære dem, mens du gør husarbejde, der kræver en masse bevægelse. Da du er hjemme, kan du fjerne dem, når de kommer for udmattende. Nogle gange vil sko tage uger at bryde ind, så bringe Band-aids. Anbring dem i den specifikke del der kan være ubehageligt. Det betyder, at du har købt en dårligt lavet par eller noget, der ikke har den rigtige pasform.
  • Sikre dine fødder. Heels kan se godt ud på strømper, men det kan medføre glider så i stedet investere i iført tynde, ankel længde sokker, der enten hudfarve eller samme farve som din sko. Dette forhindrer irritation og muligheden for at udvikle pres misfarvning på dine tæer og ankler. Gør det til en vane at sætte på fugtgivende lotion på fødderne (men ikke i-mellem tæerne). Vælg en, der har aloe og E-vitamin for at holde huden blød og smidig.
  • Posture gør en forskel. Tyndere hæle gør det vanskeligt at gå og stå i lang tid. Balance er nøglen til at gå i hæle. Stå lige, ligesom en bog er på dit hoved, og lad dine arme hænge naturligt parallel til din krop. Lad dine arme overfor hinanden for at opretholde balancen. Selv om det kan være fristende at gå tæer først, det er meget sikrere at sætte hælen ned først.
  • Langsomt, men sikkert. Begynd iført middelhøjde hæle (1-2 inches), før du begynder at bære tårnhøje par. Din krop har brug for at akklimatisere sig til det pres på tæerne. Bære dem for korte perioder, skiftevis med lejligheder. Sørg for at du hele tiden øge antallet af timer, du bære sko.
  • Timing er alt. Sørg for at du kan bære høje hæle mindst 2-3 gange om ugen, så din krop vil være vant til vægten udsving. Bær en, der ser godt ud, når du ikke behøver at gå en masse eller udføre virkelig anstrengende aktiviteter.

"Komfortable" hæle behøver ikke være et oxymoron

"Comfortable" hæle behøver ikke være et oxymoron. Man behøver ikke forlade funktionen for mode: det hele afhænger af, hvordan du køber de høje hæle, der betyder noget. Enhver kvinde kan se godt ud og føle sig godt i høje hæle. Jo længere du bære dine hæle, jo mere din krop være vant til dem.