O2s

Hvordan til at bære grøn øjenmakeup

Green altid konnoterer en følelse af friskhed og ungdommelighed

Green altid konnoterer en følelse af friskhed og ungdommelighed. Af denne grund, bære nogle mennesker grønne farver for deres øjenmakeup. Grøn makeup tendens til at skabe balance i området omkring øjnene. Mere end det, det har en vis grad af alsidighed, som gør det blande udmærket med mange forskellige nuancer af huden. Således, uanset hvad farve dine øjne eller øjenlåg er, kan grøn stadig være en groovy makeup farve, som du kan bære med succes. Hvis du ønsker at vide, hvordan at bære grøn øjenmakeup, vil du elske de gode råd i denne artikel.

Hvordan til at bære grøn øjenmakeup. Green altid konnoterer en følelse af friskhed og ungdommelighed.
Hvordan til at bære grøn øjenmakeup. Green altid konnoterer en følelse af friskhed og ungdommelighed.

  • Hud skygge. Hvis din hud skygge eller farve er et sted mod den lysere side, bruge en lysere nuance af grøn, også. Ellers risikerer du at skabe en kontrast, der måske ikke arbejde meget godt til din fordel. Den foreslåede grøn for lys-flået øjnene er lyse nuancer af støvet grøn grøn. Hvis din hud hører til den mørkere side af huden farvespektrum, vil du gavne meget fra dybere nuancer af grønt øjenmakeup. Den foreslåede farve er enten smaragdgrøn eller jæger grøn.
  • Primer. Før du anvender grøn øjenskygge, altid sat på en primer på dine øjenlåg. Primeren vil prep området og vil gøre øjenskygge synes glattere og mere jævn. Sørg for, at primer er fuldstændig absorberet og tør først, før du anvender øjenskygge.
  • Lag. Bruge flere nuancer af grønt øjenskygge og anvende dem i lag. Først gælder den letteste eller blødeste skygge på dine øjenlåg op til din øjenbrynsbenet. Brug en øjenskygge applikator at blande den kosmetiske glat og jævnt. Du kan gøre dette ved at børste øjenskygge over den nederste del af dine øjenlåg. Start fra den indvendige hjørner og feje øjenskygge udad. Derefter blend i mørkere nuance. Start fra den nederste del af dit øjenlåg, tæt på vipperne linje og anvende farven op til den krølle på dine øjenlåg. For denne anden lag, foretrækker en nuance af grøn, der supplerer din øjenfarve og hudfarve. På dette punkt, skal du til linje dine øjne med en eyeliner. Lav en skarp linje lige på toppen af ​​dit øjenlåg og gøre det når kanten af ​​dine øjne. Bagefter anvende et tredje lag af grøn over linjen. Denne sidste trin vil blande alt og skabe effekt. Det sidste skridt vil også give dig mulighed for enten at blødgøre eller yderligere forbedre dit øje kunstværk.
  • Eyeliner. Når du er færdig sætte på øjenskygge, slutte det med en streg eyeliner. Anvende det på toppen af ​​det sidste lag øjenskygge, så det kan forbedre dine øjne. Hvis du ønsker en røget effekt for dine øjne, skal du bruge en tykkere eyeliner.
  • Mascara. Yderligere fremhæve dine øjne ved at sætte på mascara. En eller to lag sædvanligvis være tilstrækkelig. For større vægt og fremhæve effekt bruge en mørk farve som sort eller brun. Mascara vil fremhæve både dine øjne og dine øjenvipper.
  • Andre farver. Undgå at bruge farver på de andre områder af dit ansigt, der vil konkurrere med din grønne øjenmakeup. Brug i stedet neutrale farver, især for dine kinder og læber.

Ved at bære grøn øjenmakeup, er du vælger en levende og frisk farve, som kan bæres på ethvert tidspunkt af året. Bare sørg for, at du lægger på den rigtige nuance eller nuance.