O2s

Hvordan til at bære en mini - nederdel

En mini-nederdel er et kraftfuldt stykke i enhver kvindes garderobe. Denne post taler til publikum og siger: "Kom se på mig!" HVORDAN at bære det?

Først skal du vide

Først skal du vide, hvem skal bære den. Faktisk, så længe du er en selvsikker kvinde, der i det mindste har hygiejnisk ben-ren, glatbarberet eller voksbehandlet, kan du bære en mini-nederdel. Hvis du er ærbar eller konservativ, ikke prøve at bære dette, fordi du bare vil ende med at dække dine ben hele tiden.

Efter WHO

Efter WHO, er det også vigtigt at vide, hvad slags mini-nederdele, der er. Hvis du tror, ​​at med den størrelse, der er begrænsede muligheder, du tager fejl. Forskellen ligger i det anvendte stof (som denim, bomuld, silke, satin, osv.), og også i det rum, den giver (såsom en stram eller strømmende mini-nederdel). En anden faktor til at differentiere mini-nederdele er cut-der er den plisserede, A-line, bias cut, og wrap-around sorter. Nu hvor du kender hvad der er og hvem der er, her er de måder, som en mini-nederdel kan bæres:

Hvordan til at bære en mini - nederdel. Til skole.
Hvordan til at bære en mini - nederdel. Til skole.

 1. Til sommer kan du bære mini-nederdel med en ærmeløs top og flip-flops eller sandaler.
 2. For en dagtimerne fest eller familiesammenkomster, skal du vælge denim mini-nederdel med en enkel bluse.
 3. Til skole, skal du vælge en T-shirt eller en langærmet V-hals som top. Bær nederdel med leggings eller strømpebukser. Du kan ikke være i stand til at koncentrere sig om de lektioner, hvis du bliver ved med at kigge på din minis. Du kan bruge dine støvler også med din mini-nederdel i skolen.
 4. For parter, er der flere måder, du kan bære denne fabelagtige bund:
 • Mini-nederdel uden tilbehør - simpelthen være klædt i en passende top
 • Mini-nederdel med kæde bælte - Dette er en mere funky fornemmelse
 • Mini-nederdel med høje hæle - Selvfølgelig bære dette på egen risiko. Dette outfit kan gå perfekt eller være en super no-no, afhængigt af den person, der bærer det, og typen af ​​slidte hæle
 • Mini-nederdel med lejligheder - Dette er velegnet til fester, fordi det stadig har en afslappet appel
 • Mini-nederdel med stilfulde leggings eller strømpebukser - Der er leggings, der har mønstrede eller nettes design, der ser godt ud under en mini-nederdel

For alle disse lejligheder, er disse andre ting at huske:

 • Vælg en top, der matcher. Det være sig en skjorte, en bluse, med en jakke eller med en blazer, sørg for, at den farve, design og stof ser godt sammen
 • For at bestemme de korrekte sko, slid outfit med sko og forsøge at modellere det omkring dit værelse. Fodtøjet må ikke gøre dig bevidst om skørtet du er iført
 • Sid ordentligt, og når du har brug for at samle noget op fra gulvet, skal du følge den korrekte arbejdsstillinger. Bøj dine ben på gulvet, ikke bare på din talje.
 • Hvis du har blå mærker på benene, lægge make-up. Folk vil måske bemærke, at en lille ufuldkommenhed, snarere end din overordnede look.