O2s

Hvordan til at bære en kort kjole til skolebal

I dag de fleste piger foretrækker at bære korte kjoler til skolebal

I dag de fleste piger foretrækker at bære korte kjoler til skolebal, snarere end lange kjoler, som var de vrede engang tilbage. Korte kjoler var normalt ikke betragtes som "formelle" påklædning, især for begivenheder såsom Proms, bryllupper, gallamiddage, bolde og lignende. Imidlertid har mode regler blevet mere afslappet i de sidste par årtier, og i dag, den "lille sorte kjole" (LBD) til formelle og sociale lejligheder, er et must-have i enhver pige eller kvindes garderobe! Men selv om korte prom kjoler er i, er det vigtigt at huske, at ikke alle kan bære off the look. Nogle tips om iført en kort kjole på Prom Night er listet nedenfor:

 1. Ikke alle piger er bygget ens, og der er ingen standard "kort" kjole, der vil passe alle og se godt ud!
 2. De faktorer, som skal overvejes, er højde, vægt, kropsform og type, plus proportioner såsom buste til taljen, talje til hofter, overkrop til underkrop, etc.
 3. Piger med et timeglas figur kan bære alle stilarter og slippe af sted med det, da dette anses for at være den 'ideelle' feminin facon. Men halterneck-stil kjoler er den bedste mulighed, hvis du har en timeglas figur.
 4. Hvis du har en atletisk bygning eller et naturligt tynd ramme med lange ben, kan du aldrig gå galt med nogen form for kort kjole, ærmeløs eller spaghetti strop kjoler er et godt valg.
 5. Pæreformet jomfruer vil se bedst i A-line eller baby doll kjoler - monteret øverst og flyder under talje.
 6. Sort er den universelle populært valg, og man kan aldrig gå galt med en LBD. Ellers skal du vælge din korte gallakjoler i farver, som fladere din hud tone
 7. Hemlines er lige så vigtigt - høje piger med atletiske builds kan bortføre kjoler med hemlines over knæene, men hvis du er højden udfordret eller har korte, stumpet ben, vil en over-the-knæ hemline gøre dig noget godt.
 8. Bløde materialer som satin eller silke er ideelle til korte kjoler, men du kan også eksperimentere med luftige stoffer såsom chiffons i pastelfarver.
 9. Accessorize dit kort kjole med de rigtige sko, makeup, smykker og tasker. Du bør føle og se godt tilpas i, hvad du er iført, så springe stiletter eller høje hæle, hvis du ikke kan klare at gå i dem.
 10. Undgå korte kjoler med alt for mange dekorationer såsom pailletter, perler, osv., og hvis du skal have dikkedarer og flæser, holde dem korte og til et absolut minimum. Flæser er et no-no, hvis du er plus-størrelse eller har en tung overkrop eller korte, stumpet ben.
 11. Planlæg og vælg din gallakjoler godt på forhånd, da sidste minut siv betyder, at du kan ende med at gøre de forkerte valg eller den kjole du var længsel efter, er ikke længere tilgængelig!
 12. Indhente sagkyndig bistand hos butikspersonalet eller nære familiemedlemmer og venner, der aldrig vil styre dig forkert!
 13. Hvis du har tid, penge og tålmodighed, få din korte kjole lavet på bestilling, eller gøre det selv, hvis du er talentfuld med en symaskine.

Hvordan til at bære en kort kjole til skolebal. I dag de fleste piger foretrækker at bære korte kjoler til skolebal.
Hvordan til at bære en kort kjole til skolebal. I dag de fleste piger foretrækker at bære korte kjoler til skolebal.

Bare følg tips anført ovenfor, og dine prom præparater vil forløbe glat uden hikke!