O2s

Hvordan til at bære den rigtige golf tøj

Går til golfbanen er meget forskellig fra at gå til en basketballkamp

Går til golfbanen er meget forskellig fra at gå til en basketballkamp. Du kan gå til stadion iført din knock-around tøj og ingen vil selv mærke. Men det er en helt anden historie, når du besøger en golfbane. Læs videre, så du vil vide, hvordan man kan bære den rigtige golf tøj.

Hvordan til at bære den rigtige golf tøj. Kom i kontakt med golfbanen.
Hvordan til at bære den rigtige golf tøj. Kom i kontakt med golfbanen.

  • Kom i kontakt med golfbanen, som du ønsker at besøge og bede dem deres dress code. Hver golfbanen har en anden dresscode så ikke antage, at det går ret med man også vil være rigtigt med den anden. Generelt alle klubber kræver normalt shirts med ærmer og egnede, skær-looking shorts eller bukser. Viser off din fremragende tal er ikke korrekt, når du er i en golfbane. Bortset fra at være upassende, vil dette begrænse de bevægelser, du skal gøre, mens du spiller.
  • Find ud af vejret i golfbanens område. Under varme dage, vil iført golf shorts være mere egnet til sport og sted (normalt, kaki shorts, der er løber ned til dine ben og comfy i taljen) og en golf skjorte med en krave lavet af luftige materiale. Under kolde dage, vil et par varme men komfortable bukser og en pull-over skjorte være egnet til stedet og vil give dig komfort, mens du spiller.
  • Et visir eller hat vil holde dine øjne beskyttet mod solen, mens du spiller. Du ønsker ikke at gå glip af at gynge eller glemme bolden, som den flyver i luften, fordi du blev blændet af solen. Hvis du føler dig tryg iført et par nuancer, så du kan prøve at gøre det. Men sørg for, at parret du får ikke vil komme i vejen, når du svinger dine klubber.
  • Tænk over dine sko. For begyndere og øvede spillere, kan du bruge et par af komfortable tennissko i at spille golf. Men som du niveau op i spillet, kan du ønsker at investere på et par gode golfsko. Når man ser for golfsko, finde det par der passer svangen og lige nok længde. Få noget, der er behageligt som du, i gennemsnit vil gå omkring seks miles på en 18-hullers bane. Men husk at finde ud af, om golfbanen du vil have sko krav. Nogle golfbaner angive, at du bærer »bløde spikes 'der er lavet af gummi, fordi de ikke tillade, at disse sko, der har metalpigge. Mange golfbaner opdagede, at metaller spikes forårsage mere skade på deres greens, og ikke længere giver dem. Hvis du vil, kan du købe sko, der er vandtæt ned til undgå at fugte dine sokker og fødder våde.
  • Du kan også vælge at være forberedt på nogle regn. Dette lejlighedsvis sker på golfbaner, så det er godt at være forberedt. Bortset fra en paraply, så prøv at få en god regnjakke og et par tætsiddende regn bukser. Det er altid værd at være forberedt på en bløde.

Spil golf med etikette og professionalisme. Braklægning disse muskel shirts og tank tops og vise dem, at du har hvad det kræver at være i denne golfbane i et passende outfit.