O2s

Hvordan til at bære de rigtige jeans til enhver lejlighed

Hvis du er ligesom de fleste mænd

Hvis du er ligesom de fleste mænd, har du sandsynligvis et par par jeans i dit skab, som du har brudt i netop den måde du kan lide dem. Denim føles rart og blødt fra så meget slid. Men mens du elsker dine jeans, er du ikke altid sikker på, hvornår det er hensigtsmæssigt at bære dem, eller hvad man skal parre dem med. En masse at afhænger af hvor du skal hen, og hvad anledningen er. Her er nogle retningslinjer for, hvordan at bære de rigtige jeans til enhver lejlighed:

Hvordan til at bære de rigtige jeans til enhver lejlighed. Alle jeans er ikke skabt lige.
Hvordan til at bære de rigtige jeans til enhver lejlighed. Alle jeans er ikke skabt lige.

 1. Alle jeans er ikke skabt lige. Der er meget afslappede jeans og derefter dressier par. Sørg for at du har nogle af både i dit skab. Casual jeans kan være mere falmet eller nødstedte. Mørkere, godt-cut jeans er bedre for pænere lejligheder.
 2. Husk, at jeans alene ikke gør outfit. Hvad du parre dine jeans vil enten tage dit outfit op et hak eller etablere det som unægtelig afslappet.
 3. En presset monteret button-down giver en sprød se til jeans og arbejder for en afslappet dato, en meget klædt ned dag på kontoret eller middag ud. Medbring en trøje til at tage dig gennem aftenen.
 4. Klæd mørke jeans med en blazer. Dette tilføjer øjeblikkelig polish til ethvert outfit og kan se meget moderne med de rigtige sko.
 5. Glem ikke, at fodtøj og bælter er tilbehør, også. Sats på støvler til et stilfuldt alternativ, der kan pynte dit look. Og kjole sko er en forudsigelig, og altid hensigtsmæssigt, option med en dejlig skjorte. Bær dine jeans med sneakers til en fodboldkamp eller casual dag ud. Også variere dit bælte i overensstemmelse hermed. En afslappet lærred bælte eller vævet ene kan være et godt valg for en weekend eftermiddag, mens en poleret sort eller brunt læderbælte kan arbejde bedre for en dressier lejlighed.
 6. Find ud af hvad dress code er ved dit kontor. I nogle mere afslappede miljøer er et dejligt par jeans med en jakke eller presset shirt passende påklædning for afslappet dag. Andre kontorer har strenge "ingen jeans" politikker, så sørg for du ved, hvad reglerne er på din arbejdsplads, og kjole i overensstemmelse hermed. Hvis jeans er en acceptabel mulighed, men dit kontor er noget formelle alligevel, skal du vælge en pæn par, eventuelt med en mørkere vask og bære dem med pæne lædersko eller støvler og en matchende bælte. Eller hvis du arbejder i en meget uformel, kreativ indstilling, se hvad dine kolleger og foresatte er iført og følge deres eksempel. Du kan være i stand til at udøve din personlige stil ved at bære trendy stilarter.
 7. Hvis du ikke er sikker på, hvordan kjole til en middag dato, en aften i teatret eller en aften ud, en velsiddende par jeans og pæne skjorte eller sweater kan være en god midt road valg. Tilføje en flot sports jakke, så du vil ikke være underdressed. Du kan altid tage jakken af, hvis du ikke har brug for det, og ser mere afslappet med det samme. Dette er en nem måde at se ud som du hører, uanset hvad indstillingen.

Hvis du endnu ikke har de rigtige jeans til enhver lejlighed, her er et par tips om, hvordan du køber de rigtige jeans og gøre dem ser perfekt til noget:

 1. Hvis du investerer i et par par gode jeans, beslutte, om du er mere tilbøjelige til at bære klassisk stil, som vil være moderne for de næste par år, eller om du foretrækker at være på forkant med trendy snit og detaljer. Du ønsker måske at vælge et par eller to af hver, så du kan regne med din klassiske jeans til mere traditionelle lejligheder og gemme dine high-fashion jeans til en nat ud. Men overveje din livsstil og smag, når de beslutter, hvad der giver mest mening for din garderobe.
 2. Lær de muligheder, der er til rådighed, når det kommer til jeans. De populære udskæringer lige nu omfatter regelmæssige, som er traditionelle, fem lomme jeans, der passer godt og ikke er for løs eller for stram, afslappet og løs, som passer mere generøst og har en bredere ben, lige ben, som er, hvad de sunde lignende, der falder i en relativ lige linje fra hofte til anklen, og lav stigning, hvilket betyder, at toppen af ​​jeans sidder under den naturlige talje, og boot cut, som er lidt bredere eller lidt blusset nederst. De populære slutter omfatte falmet, regelmæssig og nødlidende / forvitret, hvilket betyder jeans ser slidt i, når du køber dem.
 3. Fit spørgsmål, så gå ikke efter størrelse alene. Jean fabrikanter alle størrelser deres jeans forskelligt, så det er vigtigt at prøve på hvert par, før du køber. Sørg for, at jeans passe din krop korrekt i alle de rigtige steder. Du ønsker at være sikker på, at jeans ikke hul på bagsiden af ​​taljen, og du ønsker at kontrollere, at de passer til din form, men har nok plads til din pung og nøgler til at passe uden at belaste sømmene. Sørg også for jeans har plads nok i skridtet område uden at trække. Du kan prøve at sidde ned for at være sikker på jeans vil føle sig godt til at bære hele dagen, også. Endelig, når du finder et par du kan lide, så tjek den bagfra i en tre-dimensionel spejl for at sikre, at ryggen ser lige så god som den front.
 4. Husk at du altid kan få længden sømmede. Bare vaske jeans først, da de vil skrumpe lidt op og prøve dem på med de sko, du vil bære.
 5. Ønske du havde råd til at have dine jeans skræddersyet til at passe perfekt? I dag, flere virksomheder tilbyder denne mulighed. Lær om Levi Strauss & Co 's "Original Spin"-system, som er tilgængelig på udvalgte butikker. Kundens målinger af en sælger, sammen med stil og stof præferencer, og denne information er indtastet i en computer til at designe en skræddersyet par, som derefter lavet og afsendt til kundens hjem. En lignende fremgangsmåde tilbydes gennem Lands End Brugerdefineret afdeling. I dette tilfælde er det imidlertid kunderne tage deres egne målinger og indtaste dem gennem Land End hjemmeside www.landsend.com at bestille custom fit og designet jeans og andet tøj.

Hvis du er ligesom de fleste mænd. Glem ikke, at fodtøj og bælter er tilbehør, også.
Hvis du er ligesom de fleste mænd. Glem ikke, at fodtøj og bælter er tilbehør, også.