O2s

Hvordan til at anvende en midlertidig tøroffset tatovering

Midlertidige tatoveringer er sjovt

Midlertidige tatoveringer er sjovt. Børn elsker at bruge dette til at dekorere deres krop med forskellige tegneseriefigurer eller kunst. De fleste midlertidige tatoveringer er vandbaseret. Du skal bruge vand til at overføre teknikken på huden. Disse tatoveringer er rodet især for børn. Normalt vil et barn anvende sit eget spyt, hvis der ikke er vand tilgængeligt. Heldigvis for forældre, der er tøroffset tatoveringer, der sælges på markedet, som giver komfort og lethed i anvendelsen af ​​kunst på huden. Disse tøroffset tatoveringer holde fast i din hud i form af varme, der genereres af din hud. Du kan købe disse midlertidige tatoveringer online eller hos din lokale legetøjsbutik.

Hvordan til at anvende en midlertidig tøroffset tatovering. En tøroffset tatovering vil kun fungere, hvis det område af din krop er ren og tør.
Hvordan til at anvende en midlertidig tøroffset tatovering. En tøroffset tatovering vil kun fungere, hvis det område af din krop er ren og tør.

  1. En tøroffset tatovering vil kun fungere, hvis det område af din krop er ren og tør. Enhver form for olie eller snavs på din hud kan i væsentlig grad hæmme tatovering overførsel. Sørg for at vaske og tørre huden grundigt. Ren hud vil sikre, at tatoveringen vil vare længere så godt.
  2. En tøroffset tatovering har 2 dele. Det hvide ark, der tjener som baggrund, og det klare mærkat ark, som indeholder den tatoveringer. Adskil forsigtigt klar mærkat ark fra hvide ark ved hjælp af det ene hjørne. Sørg for at du ikke ved et uheld krøller eller berøre kunst på den klæbende side af den klare ark.
  3. Juster og tryk det klare sticker ark til din hud. Den side med klæbemidlet bør være den, at røre huden.
  4. Du bliver nødt til at trykke på og dække tøroffset tatovering med hånden helt. For effektivt at overføre tatovering, skal du gøre det for omkring et minut. Hvis du tager det ud i mindre end et minut, vil du opdage, at nogle dele af tatoveringen ikke holde fast i din hud.
  5. Efter et minut, kan du skrælle mærkaten ark fra huden. Vælg det ene hjørne og langsomt flå det af. Du vil bemærke, at kunsten har overført til din hud.

Tips og Advarsel

  • Du kan bruge tøroffset tatoveringer til forskellige kunst og kunsthåndværk aktiviteter. Nogle organisationer endda bruge tøroffset tatoveringer for events og marketing kampagner.
  • Der er mange tatovering designs at vælge imellem. Nogle virksomheder tilbyder tilpassede design så godt.
  • Hvis du vil have tatoveringen til at vare længere, må du ikke røre eller ridse det.
  • Du kan tage din tøroffset tatovering ved at anvende babyolie og skrubbe det ud.
  • Siden vandløse tatoveringer stick gennem varme, undgå at udsætte den for sollys eller varmekilder, da dette vil ødelægge kunsten. Opbevar det i isolerede aflægningsrum, hvis du skal rejse med det.

Midlertidige tøroffset tatoveringer er innovative

Midlertidige tøroffset tatoveringer er innovative, sjovt og sanitære. De er store part favoriserer og kan levere markedsføring og kampagner for bestemte begivenheder eller programmer. Det kan nemt anvendes og fjernes med intet rod og besvær. Hvis du har børn, give dem nogle tøroffset tatoveringer og se dem have nogle sjove. Ingen grund til at bekymre sig om dine børn spytte på deres hud bare for at få et billede af Mickey Mouse på deres underarm.