O2s

Hvordan til at anvende en ansigtsmaske for at forhindre acne

Forebyggelse facial acne er noget

Forebyggelse facial acne er noget, folk i alle aldre er bekymrede. Under overdreven facial acne kan forårsage social forlegenhed blandt ligemænd, medarbejdere og en betydelig andre. Også undgå ordentlig pleje af din hud, for eksempel, ikke anvende din ansigtsmaske korrekt, kan forårsage permanent acne ar på din hud. Anvendelse af en ansigtsmaske til behandling af acne er en meget simpel proces. De grundlæggende fire trin, du bruger, når anvendelse af en ansigtsmaske, er udrensning, dampning, er ansigtsmaske selv og det sidste skridt med en fugtighedscreme.

En ting at huske

En ting at huske, når du forsøger at forebygge eller hjælpe med at styre din acne ved hjælp af en acne forebyggelse ansigtsmaske er at lave en hudtest forud for gennemførelsen af ​​maske på hele dit ansigt. Nogle ansigtsmaske kan have acne medicin i det, der kan bryde dit ansigt ud endnu mere, hvis du er allergisk over for denne medicin. Når du laver en hudtest vil du ønsker at anvende en dråbe af masken med din pegefinger til et lille område bag øret. Lad det sidde i 15-30 minutter og derefter vaske det af med en vatpind. Efter en periode på 24 timer. kontrollere området for enhver irritation, hvis der er ingen så er du nu klar til at begynde at anvende dit ansigts maske.

Hvordan til at anvende en ansigtsmaske for at forhindre acne. Lad os starte med det første skridt, udrensning.
Hvordan til at anvende en ansigtsmaske for at forhindre acne. Lad os starte med det første skridt, udrensning.

  1. Lad os starte med det første skridt, udrensning. Brug dine fingerspidser, en lille mængde af en blid eksfolierende renseprodukt tage og gnid det i cirkulære bevægelser på hele dit ansigt og ned din hals, hvis det ønskes. Lad sæbe til at indstille i 1-2 minutter at rense dine porer af alle skidt og snavs forårsaget af make-up og miljø. Dengang brug vatpinde dyppet i varmt vand til forsigtigt at fjerne sæbe. Du ønsker ikke at skrubbe dit ansigt, når udrensning det. Skrubbe din hud kan forårsage acne fløde i ansigtsmaske at irritere din hud.
  2. Det andet skridt er dampende. Dampning får porerne til at blive fuldt åbning tillader acne forhindrer ansigtsmaske til at gå dybt ind i porerne behandler det inficerede område. Tag en stor eller to små viskestykker og fuldt fordybe dem i varmt vand. Lad noget vand at bo i håndklæde og pres resten. Placer håndklæde (r) i mikrobølgeovnen i 30 sekunder at varme op endnu mere, hvis vandet ikke var at skabe nok damp. Anbringender forsigtig med at anvende håndklæder til dit ansigt for du ikke ønsker at forårsage nogen facial brændende. Læg håndklæder på dit ansigt og lad dem blive der i 5-10 minutter. Fjern håndklæder.
  3. Det tredje trin er den faktiske ansigtsmaske. Der findes mange forskellige typer af ansigts masker, der er brugbar. Acne forebyggelse ansigts masker vil blive mærket som så. Du kan også finde nogle hjemmelavede opskrifter til acne forebyggelse masker. Læs anvisningerne på masken beholder før begyndelsen. Brug fingerspidserne gnide masken på dit ansigt som mærket hedder. Nogle maske vil bede om et tyndt lag og nogle bede om et tykt lag af produktet. Masken bliver nødt til at tørre helt, normalt tager omkring 15-30 minutter, på dit ansigt, så prøv ikke at flytte, snakke, smile eller grine, som vil forårsage revner i masken og kan påvirke dette område af behandlingen. Efter masken er tørret helt du kan genbruge de varme håndklæder, re-varme dem lidt, hvis det er nødvendigt. Tag håndklæde i hånden og begynder at forsigtigt fjerne masken starter ved panden og arbejder din vej ned. Undgå at trække huden.
  4. Det sidste trin er fugtgivende. Når du forsøger at forebygge eller behandle acne ved at anvende en ansigtsmaske vil du ønsker at moisturize din hud bagefter med en oliefri fugtighedscreme. Den oliefri vil eliminere nogle mulig bygge op i dine porer, at andre fugtighedscreme vil medføre. Brug cirkulære bevægelser anvende en lille lag af fugtighedscreme til hele dit ansigt og hals.

Dit færdig

Dit færdig! Hvordan føles det at have en ren ansigt? Det føles godt, ikke sandt? Husk ikke at bruge en ansigtsmaske mere end to gange om ugen i forsøget på at forhindre acne. Overforbrug af en acne forebyggelse maske kan medføre irritation af huden, som igen vil bare forårsage afskalning og rødme eller endnu mere acne! Du ved, du ikke vil have mere acne, så undgå at bruge ansigtsmaske mere end blot de to gange om ugen.