O2s

Hvordan til at ansætte en lufthavnsbus

For hyppige flyrejsende er lufthavnstransport bekvem måde at komme til din flyrejse til tiden. I modsætning til biler og taxaer, der skal væves gennem trafikken og parkerede, er pendulfart velbevandret med ruter og tidsplaner, og kan få dig til gaten til tiden, og de mere behageligt i forhold til almindelige taxaer, pendler tog og busser.

Her er de trin, ansætte en lufthavnsbus:

  • Søg efter pendulkørsel. Nogle shuttle virksomheder har kabiner i lufthavne, kan du bare falde med uden en aftale, og mens bekvemme, kan de være dyrt. Heldigvis søger efter virksomheder online gør processen lettere. Hvis du ikke kan navigere i siderne eller har problemer med internetforbindelsen, old-school gule sider er let tilgængelige i mange hoteller. Du kan også bede concierge for kontaktoplysninger eller populære tjenester.
  • Sammenlign shuttle priser og funktioner. Hvad enten internettet eller via telefon, spørge priserne for hver enkelt shuttle service du kontakter. Spørg om yderligere tjenester, du kan benytte sig af.
  • Vælg lufthavnstransport.
  • Udfyld papirarbejde. En shuttle selskab skulle detaljer fra dig af forsikringsmæssige grunde, et påkrævet trin.
  • Overveje at reservere online. En webbrowser vil gøre det muligt for dig at sammenligne priser, tjenester og testimonials fra konkurrerende shuttle selskaber fylde ansøgningsskemaet på din tid og fritid, og betale for din tur uden at skulle forlade dit hotelværelse eller café. Hvis du oplever problemer med online-reservationer, de fleste shuttle service hjemmesider giver telefonnumre, der vil forbinde dig med en agent for at lette proceduren. Der er også spørgsmålet om at betale via kreditkort, da transaktionen ikke kan være sikker. Vær sikker på at du har adgang til en printer, hvis du har brug for at præsentere papirkopier af din transaktion, samt, subsidiært liste ned enhver transaktion eller kontonummer tildelt dig og præsentere dem til shuttle driver. Du kan også prøve at placere et bud online, og lad interesserede ringe tilbage til dig, når de accepterer dine vilkår.
  • Bord på rumfærgen. Sørg for at dine dokumenter og bagage er klar 30 minutter før det aftalte afhentningstidspunkt. Tjek bilen for sikkerheds funktioner som brandslukkere og sikkerhedsseler, og vurderer den høflighed og professionalisme af føreren og andet personale. Dette vil hjælpe dig med at træffe en beslutning om at genansætte dem bør behovet opstår på din næste flyrejse.

Mens pendulfart din vej til lufthavnen er praktisk og billig

Hvordan til at ansætte en lufthavnsbus. Søg efter pendulkørsel.
Hvordan til at ansætte en lufthavnsbus. Søg efter pendulkørsel.

Mens pendulfart din vej til lufthavnen er praktisk og billig, behøver du nødt til at dele turen med andre fremmede, samt deres børn, bagage og idiosynkrasier. Hvis du ønsker at betale en præmie for fred i sindet, overveje at tage en taxa i stedet. Hvis du rejser som en gruppe, så en lufthavnsbus er den mest fornuftige måde at rejse, undgå adskillelse og koordinering til at gøre din flyvning. Ordninger kan også gøres for rumfærgen at tage din gruppe til sightseeingture både inden for og uden for bygrænsen, samtidig udnytte pakkeløsninger, der tilbyder betydelige rabatter i forhold til standard-takster.