O2s

Hvordan svarer fundament farve til huden

Foundation make-up er bogstaveligt talt, hvad ordet betyder

Foundation make-up er bogstaveligt talt, hvad ordet betyder. Det er grundlaget for make-up og det er det første lag, der påføres. Overalt i verden, er det vigtigt, at hver eneste kvinde ved sin betydning og alle de andre aspekter, der er knyttet til den.

Et af de grundlæggende principper, når det kommer til fundament er, hvordan man får det bedste match mellem fundamentet og farven på din hud. Det kommer til at se sjovt, hvis du har anvendt foundation på din hud, og det ikke passer med din hudfarve. Det skal gå godt og jævnt for at skabe et naturligt look.

Følg følgende tips og lære den bedste måde at matche foundation farve til farven på din hud.

Du skal bruge følgende:

Hvordan svarer fundament farve til huden. Foundation make-up er bogstaveligt talt, hvad ordet betyder.
Hvordan svarer fundament farve til huden. Foundation make-up er bogstaveligt talt, hvad ordet betyder.

  • Lille spatel
  • Palette

Besøg din lokale stormagasin og bede bistand fra salesladies i går rundt for at lede efter en flydende foundation. Må ikke bære nogen makeup overhovedet når at gå til butikken, så du vil ikke have et problem at prøve de forskellige mærker og nuancer af foundation. Lade dem gælde små prikker af forskellige flydende fundamenter til din hud, helst din næve eller bagsiden af ​​din hånd.

Forlader butikken for et stykke tid og gå ud i sollyset

Forlader butikken for et stykke tid og gå ud i sollys. At være i stand til at se de forskellige farver foundation, ville du nødt naturligt lys udefra, fordi du ikke vil være i stand til at se de faktiske farve af fundament under det fluorescerende lys inde i en butik. Kig nøje på de forskellige nuancer på din hånd og udvælge mindst tre af disse fonde, der nøje matcher din hudfarve.

Når du er hjemme, vaske dit ansigt godt og afprøve fundamentet, du har købt.

Forbered dine materialer på bordet

Forlader butikken for et stykke tid og gå ud i sollyset. Forbered dine materialer på bordet.
Forlader butikken for et stykke tid og gå ud i sollyset. Forbered dine materialer på bordet.

Forbered dine materialer på bordet. Du bliver nødt til at dyppe den lille spatel i hver af fundament flasker. Få lige store mængder af hver farve, og derefter placere dem på paletten.

Brug spatel til at blande alle instituttets prøver

Brug spatel til at blande alle instituttets prøver. Når de er blevet blandet jævnt, anvende en lille mængde af den blandede foundation på huden en gang mere. Kig nøje, hvis fundamentet matcher godt med din hudfarve. Hvis det ikke sker, afgøre, hvilken af ​​de tre fonde, du ville brug for mere af for at gøre farven matcher din hudfarve nøjere. Gør dette indtil du er i stand til at opnå det perfekte match til din hudfarve. Hvis blandingen er for lys, tilføje flere af de mørkere nuance blandt de tre fundamenter. Skal det være til mørk, tilføje flere af de lysere nuance.

Det vil tage lidt øvelse, før du er i stand til at afgøre, hvor meget du bliver nødt til at blande hver gang du er til at anvende fundament for din hud. Indtil du har styr på handling, ville det være en god ide at forberede og bruge færdigblandede blandinger. Blot overføre blandingen på en klar, forseglet beholder. Holde dette i stuetemperatur for at undgå det fra enten udtørring eller bliver for fedtet.