O2s

Hvordan søger man tofarvet øjenskygge

Iført en tofarvet øjenskygge tilføjer dybde og dimension til dine øjne og giver dig et samlet poleret og professionelt udseende til din make-up program. Den nemmeste måde at opnå dette look, med kompatible farver, er at købe en to-tone pulver eller creme skygge kit. Farven intervaller er fra traditionelle Earth toner til pop farver og kan komplimentere næsten enhver hudfarve og fange det udseende, du ønsker at opnå.

Hvordan søger man tofarvet øjenskygge. For at starte.
Hvordan søger man tofarvet øjenskygge. For at starte.

Den grundlæggende årsag til de to-tone farve er at gøre dine øjne synes større og mere defineret. For at nå dette mål, skal du bruge to-tone farve sæt på den rigtige måde ved at bruge mørkere nuance i kontrast til lysere én. Styringen af ​​farve vil tillade dig at gøre dine øjne pop med dybde, eller for dem med dybtliggende øjne, kan du reducere dybden til at blive vist yngre.

Øjenskygge er anvendt på fire fly på den snævre plads mellem øjet og øjenbryn. Afsnit ene er den tynde linje lige under dit øjenbryn. Afsnit to er indrykningen under den øverste øjenbrynsbenet. Afsnit tre er øjenlåget, og afsnit fire er knalde af farve, du vil føje til den nederste del under øjenhøjde.

For at starte

For at starte, tilføje en tynd knalde af de letteste farve på den øverste del, lige under øjenbrynet. De fleste piger foretrækker en lys beige farve eller beige for dette område. Dernæst bruge en anden børste bare for mørkere nuancer, køre en tynd streg af farve indefra øje til den yderste kant af den krølle under øjenbrynsbenet. Pulver øjenskygger er de nemmeste at arbejde med og vil blande hurtigt med ganske få strøg. Hvis du bruger en creme skygge, så holder de programmer på et minimum, tilføjer din farve langsomt.

Hvordan søger man tofarvet øjenskygge.
Hvordan søger man tofarvet øjenskygge.

Next anvende en blanding af mørke og lys på toppen af ​​dit øjenlåg. For dagtimerne makeup til kontoret og sådan, kan du ønsker at undgå at dække dit låg med en mørk tone. Men for festtøj, når du er iført en flydende liner, kan den mørke øjenlåg være fantastisk.

For at fuldføre din øjenskygge program, er du nødt til at køre en tynd knalde af mørkere nuance langs den nederste kant af dine øjne. Og for at gøre dine øjne synes større, bringe en lille kant ud til siden og blend med de øvre øjenskygge toner. Men når de anvender de lavere sovemaske, behøver du ikke ønsker at begynde at trække din linje fra den inderste hjørne af øjet. Dette vil lukke øjnene og gøre dem ser mindre. Start din linje bare en lille smule væk fra indersiden hjørne for at gøre dem synes, at de er bredere sæt. Og for en mere dramatisk look til dine under øjnene, så prøv foring dem først med en blød blyant med en mørk tone. Derefter desarmere den barske linje med din mørkere øjenskygge og blødgøre op højderyggen.