O2s

Hvordan søger man om en amerikansk visum

De fleste borgere fra Canada og visse borgere fra lande, der deltager i Visa Waiver Programmer kan komme ind i Europa uden et visum, forudsat at de opfylder visse kriterier. Men i de fleste tilfælde skal en borger i et fremmed land, der søger at komme ind i Europa opnå et Europa visum, som er placeret i den rejsendes pas fra deres oprindelsesland.

Sagsøgerens gyldigt pas for at rejse til Europa, skal også have en gyldig dato på 6 måneder ud over ansøgerens planlagte ophold i USA Derudover skal ansøgeren også have en blæk gratis digital fingeraftryk scanning gennemført.

Der er to hovedtyper af visa

Der er to hovedtyper af visa. En ikke-immigrant visum giver mulighed for et midlertidigt ophold i USA en immigrant visum tillader den enkelte at have permanent opholdstilladelse. Årsagen til dit besøg - sammen med andre fakta - vil afgøre, hvilken type visum kræves i henhold til amerikansk udlændingelovgivning. En officer i din ambassade eller konsulat bestemmer typen af ​​visum en person kræver.

Hvordan søger man om en amerikansk visum. Der er to hovedtyper af visa.
Hvordan søger man om en amerikansk visum. Der er to hovedtyper af visa.

En person, der ansøger om et non-immigration visum skal udfylde og underskrive den elektroniske udgave af i marts 2006 DS 156 Form.

En person søger om permanent opholdstilladelse, skal indgive en formular DS 1648 online, så send en bekræftelse side, der er genereret i slutningen af ​​formularen. Bekræftelsessiden skal have ambassade, mission eller organisation forseglinger det.

En person, der ansøger om immigrant visum skal sponsoreres af en amerikansk statsborger - det kan være en slægtning, en amerikansk lovlig fast bopæl, eller ved en kommende arbejdsgiver.

Hvis en person ønsker at få juridisk fast bopæl i Europa, og han har en slægtning, der allerede er et permanent juridisk borger i USA, kan denne retlige forhold sponsorere den enkelte søger juridisk bopæl. Dog skal der sponsor bevise, at hun økonomisk kan tage sig af ansøgeren.

Når ansøgningen er afsluttet.
Når ansøgningen er afsluttet.

Den relative sponsorere person, der søger lovligt ophold skal først udfylde en indvandring visum andragende Form I-130. Efter godkendelse af I-130 Form ved Europaaftalen Citizen and Immigration Services, vil sponsor fortsætte processen ved at udfylde og underskrive en erklæring viser bevis for indkomst og evnen til at forsørge ansøgeren.

Når ansøgningen er afsluttet

Når ansøgningen er afsluttet, og den enkelte har fået et visum, kan denne person nu gøre rejseplaner og købe billetter. Men en ting der er vigtigt at huske er, at bare fordi en person modtager et visum det ikke garanterer ham tilladelse til at komme ind i Europa. Det visum kun giver mulighed for en udenlandsk statsborger til at rejse til en havn for indrejse i Europa. Når de er der, han kan anmode om tilladelse til at indrejse i USA