O2s

Hvordan søger man negle neglebånd skyllemiddel for en fransk manicure

Franske manicure gøre dig dragende og sexet uden at give op det naturlige look. Men før du kommer til det trin, bør du tage dig af dine neglebånd først. Meget gerne bygge et hus, skal du et stærkt fundament og for dine negle, at fundamentet er neglebånd. At tage sig af dine neglebånd er det første skridt i at gøre smukke franske manicure. Fordi untended neglebånd gøre for en dårligt udført manicure. Det er vigtigt at sætte på søm neglebånd skyllemiddel, før du giver dig selv en fransk manicure.

Cuticle blødgørere er bedst, når man bor i tørre klimaer som huden omkring dine negle bliver tør og vanskelig at arbejde med.

Hvordan søger man negle neglebånd skyllemiddel for en fransk manicure. Renlighed.
Hvordan søger man negle neglebånd skyllemiddel for en fransk manicure. Renlighed.

Før du fortsætter, skal du forberede et par ting.

  • En skål med varmt sæbevand
  • En neglefil
  • Cuticle skyllemiddel

Du kan købe neglefil og neglebånd skyllemiddel på ethvert detail skønhed butik. Bare sørg for, at hvad du bruger er enig med din hud og vil ikke irritere det på nogen måde.

Gennemsøge. Blødgør.
Gennemsøge. Blødgør.

Med de værktøjer er klar, skal du følge nedenstående trin

  • Renlighed. Vask dine hænder i en lille spand eller skål med varmt sæbevand. Må ikke smide vandet, som du bliver nødt til at bruge det efter. Husk på, at iblødsætning fingrene i varmt sæbevand vil blødgøre dem op alligevel. Men anvender neglebånd skyllemiddel er en stor hjælp.
  • Gennemsøge. Sørg for at fjerne eventuelle neglelak tilbage på dine negle. Brug en fil til at udjævne kanter. Dette er et vigtigt skridt senere, når du giver dig selv franske manicure, som enhver sidesten polish på dine negle, vil ødelægge din manicure. Det kan også gøre din manicure utiltrækkende når du lægger dem på. Efter alt at vaske dine hænder igen.
  • Blødgør. Påfør neglebånd skyllemiddel til hver søm på dine ti fingre. Placer dem som prikker over dine negle. Må ikke spinke og spare. Slather blødgøringsmidlet tykt, fordi du er nødt til at være sikker på alle ti negle er bløde. Sørg for at du gnide blødgører i hver søm så lad det gennemsyre i en til to minutter.
  • Soak. Brug af spand varmt vand, dine hænder blød i yderligere fem til ti minutter. Vær sikker på, at du kun suge én hånd ad gangen, så dine neglebånd forbliver blød og bøjelig at gøre dem lettere at skubbe tilbage.

Efter iblødsætning, tørre dine hænder med et blødt håndklæde. Du skal vide, at efter iblødsætning og anvende neglebånd skyllemiddel, huden på dine fingre og hænder er bløde og skrøbelige og er tilbøjelige til at nedskæringer, tårer og revner ved hårdhændet håndtering. Det er her blødt håndklæde kommer i spil, da det tørrer dine hænder uden at beskadige din allerede blød hud.

Blødgøring dine neglebånd gør dem lettere at indgive og forme i firkanter til dit franske manicure.