O2s

Hvordan skal man behandle ungdomsfodboldturnering dommere

Ungdom fodboldligaer er en fantastisk måde at få dit barn involveret i en aktiv livsstil, mens møde nye venner. Fodboldligaer er også fantastisk til at undervise dit barn om sportsånd, teamwork, og tålmodighed. I en fodboldkamp, ​​er dommeren et af de vigtige embedsmænd involveret i spillet. Her er hvordan du kan håndtere de ungdomsfodboldturnering dommere.

  1. Gør din forskning. Sørg for at du ved, hvad spillet handler om, og hvad opgaver dommeren er. Ikke alle forældre er klar over præcis, hvordan fodbold fungerer, og endnu mindre, hvad dommerens opgaver. Vide, at der er assisterende dommere samt center dommere. Ved også, at den endelige beslutning er bestemt af centret dommeren. Ved også, at dommeren ikke valgt at støtte et hold. I stedet er dommeren valgt at holde alle spillere af begge hold sikker, og sikre, at et fair spil er spillet ud.
  2. Tal med dit barn om dommeren. Nogle gange vil børnene spekulerer på, hvad præcist dommeren gør, og hvorfor han synes at være så magtfulde i spillet. Husk på, at ikke alle trænere i ungdoms fodboldligaer underretter de ungdomsspillere om den rolle dommeren. I dette tilfælde bør du gøre det din opgave at undervise dit barn om, hvad der præcist er det, at dommeren gør, og hvordan han kan hjælpe i spillet.
  3. Kæmp ikke dommeren. Forældre til tider glemmer, at dommeren er lige så menneskelig som alle andre. Husk, at dommeren også vil begå fejl i ny og næ. Efter alt, er det kun en dommer har et enkelt par øjne, og vil ikke være i stand til at spore alt hvad der sker på fodboldbanen. Prøv at være forstående og forsøge at undgå at kæmpe dommeren råbe på ham, eller ved hjælp bandeord. Husk, at børn, herunder din egen, vil høre dig.
  4. Respekter dommeren. Respekt avler respekt, og hvis du ønsker at indgyde dyd i dit barn, skal du starte med at vise dit barn, hvordan man respektere dommeren, som vil være en af ​​de første tal for autoritet, at dit barn vil støde på, udover dig og hans skolelærere . Bortset fra dommeren sørge for at du interagerer med andre mennesker i spillet med en civil og hjertelig måde, der spænder fra de andre spillere til de andre trænere. De unge fodbold liga er en måde at hjælpe de unge, og ikke et sted for folk til at kæmpe og vise unødvendige aggression.
  5. Kend kanaler til bemærkninger. Hvis du tror, ​​at dommeren har gjort meget alvorlige fejl, bør du lære at kanalisere dine kommentarer og dine budskaber ordentligt. I stedet for at styrer direkte til dommeren i midten af ​​spillet, skal du oprette et formelt brev, der opsummerer dit indhold og sende det til træneren og til fodboldliga udvalget. Disse mennesker vil beskæftige sig med sagen korrekt.

Hvordan skal man behandle ungdomsfodboldturnering dommere. Tal med dit barn om dommeren.
Hvordan skal man behandle ungdomsfodboldturnering dommere. Tal med dit barn om dommeren.

Med disse i tankerne, er at forstå funktionen af ​​dommeren og lære at håndtere dommeren i ungdom fodbold ligaer let.