O2s

Hvordan skal man behandle med en dårlig hårfarve

Din kronen kigget en masse mindre glorværdig da du forlod badeværelset i morges. Med dit håndklæde svøbt omkring din nyligt farvede-fra-a-box Lokker, du ophidset ledes til spejlet for at finde dit hår farve havet mos. Sikke en vidunderlig åbenbaring, hva '? Hvad skete der med den røde du så ønskede at rocke? Du er ikke alene. Mange kvinder har opdaget, omend for sent, at hår farve er ikke noget at være leget med. Det billede, du ser på denne boks vil ikke være den samme som din, når du er færdig, bare læse det med småt, og du vil opdage det at sige, at "resultaterne vil variere." Nå, hvad der er gjort færdig. Dit næste skridt nu vil være at beskæftige sig med hårfarve gået dårligt.

Her er hvordan.

  1. Find de bedste kolorist i byen. Du er ikke at se på en session for at rette op på skaden. Faktisk kan du kigge på omkring 5 sessioner til helt fastsætte eller vende skader. I betragtning af dette scenario, kan du lige så godt være klar til at bruge nogle alvorlige penge på den bedste kolorist du kan finde. Det vil være det værd i sidste ende. At fremskynde din søgning skal du klikke på www.haircolorist.com og finde de mest talentfulde og Abcc-godkendt hår colorists i Europa. Af den måde, står Abcc for europæisk bestyrelse Certified Colorists. Yup, det arbejde, de gør, har være legit at passere Abcc.
  2. Forsøg ikke at tilføje mere farve. Eller i tilfælde af Mosgrøn Lokker, tilføj ikke den samme farve fra kassen, fordi det ikke vil hjælpe. Dit hår er allerede blevet beskadiget, så mere farve vil ikke ordne det.
  3. Forsøg ikke at afblege dit hår. Dette vil føre til mere katastrofalt resultat. Blegning vil ikke fratage dit hår af dens forfærdelige farve, vil det brænde dine hår tråde og forårsage dit hår til at bryde eller falde hovedbunden nemt.
  4. Aldrig købe fjernelse af farve fra hylden. Disse er til rådighed til brug for eksperterne. Prøv ikke dette derhjemme.
  5. Bær en paryk. Hvis du går til en rigtig stor fest eller overskriften for nogle særlige begivenhed med venner, investere i en paryk, mens dit hår bliver fast.
  6. Opt for en kortere gøre. De ting med katastrofale hår farve er, at når håret er beskadiget, vil det tage en masse kærlige behandlinger for at få det tilbage til dets skinnende, skinnende tilstand. Den kolorist for dit valg vil gøre underværker for at redde den farve, men hjælpe processen sammen ved at gå kort, så dit hår kan i det mindste vokse fra dårlige farve hurtigere.
  7. Brug varmt vand. Mens han stadig i den fase af udkig efter den bedste kolorist, bruge varmt vand på dit hår under et bad eller bruser. Varmt vand vil udvaske nogle af hårfarve gør det falme hurtigere.
  8. Brug varierende stilarter, hårpynt, og styling produkter på dit hår. Du kan stadig redde denne hår katastrofe ved at prøve på forskellige stilarter og bruge stylingprodukter til at gøre dit hår ser godt ud, mens du er ude af huset. En dejlig chignon eller en fletning vil se super nice med hår tilbehør som klip, hårspænder og besat pandebånd.

Hvordan skal man behandle med en dårlig hårfarve. Find de bedste kolorist i byen.
Hvordan skal man behandle med en dårlig hårfarve. Find de bedste kolorist i byen.

Beskæftiger sig med en dårlig hår farve er sådan en nedtur, men det kan rettes til, så ikke mister det store smil på dit ansigt. Begynd at tage disse skridt, så snart du kan.