O2s

Hvordan skal man behandle med båd trafik sikkert, når dykning

Dykning er en sjov aktivitet

Dykning er en sjov aktivitet. Men med enhver sport, skal visse forholdsregler for at sikre sikkerheden for dykkeren. Pålideligheden af ​​dykkerudstyr, samt oplevelsen af ​​dykkeren bør tages i betragtning. Før dykning, så sørg for, at dit udstyr fungerer korrekt. Også, aldrig dykke alene, medmindre du er certificeret til at gøre det.

Et andet aspekt, dykkere skal slås med, er båd trafik. Ligesom på vejene, skal dykkere udøve forsigtighed, når der beskæftiger sig med båd trafik i det åbne hav.

Hvordan skal man behandle med båd trafik sikkert, når dykning. Sørg for at du vælger et sikkert dykke stedet.
Hvordan skal man behandle med båd trafik sikkert, når dykning. Sørg for at du vælger et sikkert dykke stedet.

Her er måder at håndtere båd trafik sikkert, når dykning.

  • Sørg for at du vælger et sikkert dykke stedet. Disse områder er normalt markeret, så sejlere og personer, der bruger andre vand køretøjer og udstyr kan sikkert holde sig væk. Prøv at dykke så langt væk fra kysten som muligt, når bådenes aktiviteter er mere almindelige. Også vælge en passende dykke tid. Aldrig dykke om natten, medmindre du er kvalificeret til at gøre det. Hvis du beslutter dig for at dykke om natten, så sørg for du har en vandtæt strobe lys på din person for at kompensere for mørke.
  • Dyk med en autoriseret og erfaring diver. Hvis du er nybegynder eller bare lære at dykke, aldrig gå ud i vandet alene. Det er bedst at have en makker, der er vant til farvandet.
  • Anvende den korrekte signalindretning. Brug altid en dykke flag. Dette er et flag, der tillægger en flydemidler enhed at lade andre mennesker på overfladen, at der er dykkere i området. Når du går ned, bære med dig en undervands signalering horn. I nødstilfælde, kan du lave en høj lyd for at advare folk i din tilstedeværelse. Et andet værktøj, som du kan bringe er en lille fløjte. En signalering spejl kan også hjælpe andre både finde dig i vandet, så tage en med dig så godt.
  • Tag forholdsregler før du bestige vandet. Stige op fra vandet langsomt. Kig over dig og se om der er nogen både, jet ski og andre vand køretøjer på vandet. Lyt efter eventuelle motoriske motorer. Nogle både kan hurtigt nærmer sig, så vær forsigtig. Husk, at du ikke udelukkende kan afhænge af din hørelse, når du er under vandet. Vandet gør lyden rejse med en anden hastighed, så det bliver svært at skelne, hvad retning en bestemt lyd kommer fra. Vær parat til straks at dykke tilbage i vandet i tilfælde af en båd. Det er sikrere at gå tilbage ned under vandet i stedet for at svømme bort, da du ikke altid ved, hvilken retning en båd vil vende.
  • Aldrig bestige umiddelbart ud til en båd. Prøv at overfladen fra vandet et par meter væk fra die båd. Dette vil give dig nogle sikker afstand i tilfælde båden bevæger sig. Det lader også folk på båden har en visuel af dig at undgå eventuelle uheld.


Udvis altid forsigtighed når dykning

Udvis altid forsigtighed når dykning. Sørg for at du følger din dekompression tidsplan og at du har tilstrækkelig ilt niveau forsyninger på alle tidspunkter. Hvis du praksis disse sikkerhedsforanstaltninger, samt være opmærksomme på båd trafik, bør du være i stand til at have en fornøjelig tid ud i vandet.