O2s

Hvordan skal forberedes i ørkenen

Husk at sige

Husk at sige, "Hvad gør ørkenen smukke er, at et eller andet sted, det skjuler et godt"? Nå, det er meget sandt. Der er noget gådefuldt over ørkenen, der trækker folk til at gå til det, udforske det og opdager det. Dens skønhed omfatter alt - fra solopgang til solnedgang og den magiske stilhed, kuverter nogen i rolige om natten.

Og så, hvis du ønsker at gå og vandre i ørkenen - go for it. Men vær forberedt på, fordi mens et eller andet sted i ørkenen kan skjule et godt - der er andre skjulte overraskelser, der kan fange dig uvidende, hvis du ikke er klar. Her er tips, der kan hjælpe, når du forberede sig til ørken.

Hvordan skal forberedes i ørkenen. Læg op så meget vand som du kan bære.
Hvordan skal forberedes i ørkenen. Læg op så meget vand som du kan bære.

  • Læg op så meget vand som du kan bære. Som det er, kan mennesket overleve uden mad i mange dage, men han kan kun vare i tre dage uden vand. Ørkenen er varm. Du vil ikke svede, og du vil forblive tør selv under 105 grader af sin varme, men dette er fangsten. Du vil ikke mærke, at du er svedt, fordi sved tørrer op før end den kan komme ud fra din hud på grund af den ekstreme varme. Så du skal ikke blive vildledt på den tanke, at da du ikke er svedt, så du ikke får dehydreret. Forkert. Så pak op så meget vand som du kan bringe til at vare under hele turen.
  • Fugt din skjorte, før du starte på rejsen. Dette bør holde dig kølig i et par minutter, mens du vandre. De våde skjorte vil hurtigt tørre op, men ikke desto mindre det kan hjælpe dig akklimatisere sig til varmen i starten.
  • Bring en pålidelig kort over det sted, du er ved at undersøge. Markér områder på kortet, hvor der er vand kilder. Det er bydende nødvendigt, at du ved hvor du skal hen så godt som du ved, hvordan man kommer tilbage fra hvor du tog fart.
  • Arm dig selv med en arbejdende kompas. Maps er ubrugelige, hvis du ikke kender de retninger - uanset om du går nord, syd, øst eller vest.
  • Klæd korrekt. Selvom ørkenen er varmt, skal du bære tøj, der vil dække dig fra top til tå. Solskoldning er en bekymring for, så tag en solcreme eller solcreme creme til at beskytte dig mod varmen fra solen. Dæk dit hoved med en hat eller hoved kjole.
  • Holde sig væk fra stikkende planter og se ud for slanger. Den sidste ting du ønsker skal ske, mens i ørkenen er at blive bidt af en slange eller blive prikket og såret af skarpe torne af kaktus.
  • Carry førstehjælp og sikkerhed kits. Den førstehjælp kit bør omfatte alle former for basale lægemidler, bandage, salver, slangebid kit og hvis muligt - en anti venom serum. På den anden side en sikkerheds kit indeholder en pistol (til forsvar mod farlige dyr), spadserestokke og andet sikkerhedsudstyr.
  • Hold dine sanser advarer især om natten. Når camping ud i ørkenen, skal du passe på roaming dyr om natten. Ørken dyr er meget voldsom grund af varmen. De er defensive på alle tidspunkter, fordi overlevelse i ørkenen er meget vanskeligt.

Du ønsker måske at medbringe et dyr - et æsel eller kamel på din vandretur. Du kan finde det svært at få adgang til disse dyr, så det bedste er for dig at spørge på dyrelivet agenturer og søge hjælp.