O2s

Hvordan opgraderer en Airsoft AEG

Krig spil entusiaster bruger reproduktioner af høj rifler eller side arm pistoler til at slå modstandere på slagmarken. Disse replikaer er kendt som en AEG eller Automatisk Electric Gun, der ser ud, som den ægte vare, undtagen det skyder pellets i stedet for rigtige kugler. AEG er det foretrukne våben for de fleste airsoft entusiaster, fordi det er let at opgradere til at udføre bedre end den oprindelige tilstand, den blev købt. Det bruger en elektrisk motor, der komprimerer og frigiver stemplet at drive pellets og det er drevet af en Ni-Cad batteri. Hvis du ønsker at eje en AEG til at deltage i krigsspil eller bare have en til at skyde som en hobby, kan du købe en standardmodel og opgradere de forskellige dele for at gøre det fungere bedre.

Hvordan opgraderer en Airsoft AEG. Batteriet.
Hvordan opgraderer en Airsoft AEG. Batteriet.

  • Batteriet. De fleste aegs når købt kommer med en middelmådig Ni-Cad batteri. Da det vil være en lav spænding batteri AEG samlede præstation vil være lav. Du vil ikke være i stand til at ramme mål, der er for langt fra dig og hastigheden af ​​brand eller ROF bliver langsommere. Der er batterier til AEG, der har forskellige spænding udgange. Du kan ikke få den højeste spænding output højre væk til din AEG medmindre du opgraderer hver komponent. Hvis du sætter en høj ydelse batteri på AEG du kan beskadige nogle af de dele, fordi de ikke vil være i stand til at håndtere den ekstra strøm. Du kan starte med et batteri, der har en lidt højere ydelse end den, du har på din AEG, hvis du ikke er i et travlt med at ændre hver komponent.
  • Gears opgradering. AEG gearkasse indeholder tre gear, som er de facet, cylindriske og sektorer gear. Disse er de vigtige dele af en AEG mekanisme, da tandhjulene drive pellets ud af riffel eller pistol. Du kan få højere kvalitet gear, der er lavet af hærdet aluminium eller legerede materialer. Det anbefales, at du ændrer alle tre gear med samme type materiale, så det vil vare længere og klare sig bedre. Ved at kombinere forskellige materialer måske muligt, men de kan gøre skade på andre typer gear. Når du ændrer gear på din AEG du nødt til at ændre gearkassen og bøsningerne for at imødekomme de højere kvalitet gear. Ændre plastbøsninger der fulgte med standard AEG med større metal bøsninger. Du har brug for en gearkasse sag, der vil rumme større bøsninger på din AEG.
  • Stempel opgradering. AEG har stemplet tager på en masse stress, når fyring riffel eller pistol. Dette er den komponent, der komprimerer luft i cylinderen og driver pillen ud af tønden. Du kan erstatte stemplet på dig AEG med en bedre en til at øge hastigheden af ​​ild og afstanden kan drive pellets. Stempelhovedet bruges til at forsegle den trykluft, der er skabt i cylinderen. En bedre forsegling vil give din AEG et bedre output. Stemplet og stempelhovedet findes i forskellige materialer såsom teflon, Titanium eller polykarbonat. Disse materialer kan håndtere presset af en højtydende AEG og de vil vare længere.
  • Motor opgradering. En motor opgradering på din AEG vil give dig en højere magt og kan dække mere afstand og samtidig bevare sin magt til at ramme målet præcist. Der er korte og lange drejefeltmagneterne, der appellerer til forskellige typer af aegs. Du er nødt til at finde ud af hvilken en kan bruges på din type af AEG. Du kan få mere drejningsmoment og hastighed, hvis et højere output motor er kombineret med højere spændefjedre.

AEG du køber vil komme med lager dele, som du senere kan opgradere. Der er flere dele, som du kan opgradere på dit AEG, men nogle dele passer kun på bestemte AEG modeller. Du er nødt til at finde de rigtige reservedele til din type af AEG.