O2s

Hvordan man vælger mellem forskellige typer af hockeystave

En hockeystav er naturligvis en af ​​de vigtigste komponenter

En hockeystav er naturligvis en af ​​de vigtigste komponenter, som du har brug for i at spille denne sport, bortset fra de hockey bukser, hockey taske, hockey handsker og hockey hjelm. Der findes forskellige typer af hockeystave, som du kan vælge imellem, ikke kun i dit nærmeste lokale sports butik men på nettet så godt. Og det er op til dig, hvilken type der passer bedst til dine personlige behov og præferencer. For at hjælpe dig med at gøre en velinformeret valg, her er de typer af hockeystave, som du kan overveje.

Hvordan man vælger mellem forskellige typer af hockeystave. Fiberglass hockey stick.
Hvordan man vælger mellem forskellige typer af hockeystave. Fiberglass hockey stick.

  1. Træpind. Det træ hockeystav er den ældste type. Det har været brugt lige siden den første nogensinde hockey spil. Denne type er den billigste på markedet i forhold til andre typer af hockeystave. Desuden er dette den mest fleksible, da en hockey kriger, eller endda en newbie kan bære det med meget let. Dette kan være på grund af den behagelige fornemmelse, at det kan give. Det kan være, fordi det er traditionelt og oprindeligt anvendt. En god træ hockeystav kan tillade lettere pass, fangst og forsvar. Der er forskellige træsorter, som du kan medtage i din liste. Den mest almindelige er den standard solid asp aksel forstærket med glasfiber på en lamineret hickory klinge. Der er også flyets stil, som generelt kommer med lyst træ, men nogle kan være forstærket med andre kompositmaterialer. Imidlertid kan en træpind ikke være så langvarig som andre hockeystave, især hvis den anvendes af en hockey målmand. Træ kan let bryde da det kræver nedbøjning. På samme måde, skulle bruge foråret til at frigive et skud kan let udsat for slid og ælde, og det betyder langsommere og svagere skud. Faktisk kan du endda bebrejde dig selv for ikke at være i stand til at score et skud, men i virkeligheden er det faktisk på grund af en slidt træ stick. Uanset hvad, valget er stadig dit.
  2. Fiberglass hockey stick. Nogle mener glasfiber pind som den billigste da det er tilbøjelig til at revne, i forhold til træ hockeystave. Endvidere kan det også afhænge af kvaliteten, så hvis du var i stand til at vælge en god en, det kunne også vare i flere sæsoner. Nogle glasfiber sticks kommer med et træ kerne, så de er meget tungere at bære, i modsætning til træ hockeystave.
  3. Aluminum hockey stick. Denne type består af ren aluminium aksler. Blades er også udskiftes. Sammenlignet med træ og glasfiber hockeystave, aluminium er lettere, så du nemt kan glide på isen og score et point for dit team.
  4. Kevlar hockey stick. Sticks fremstillet af Kevlar normalt kommer med grafit og aramidfibre. Blades er også udskiftes ligesom aluminium hockeystave. Det er blandt de dyrere hockeystav typer, men dine penge kan være det værd, da det er stærkere og mere holdbart i forhold til de andre typer.

Der er stadig andre typer af hockeystave, som du kan medtage i dine valg. Bortset fra selve pinden, sørge for, at du går gennem regelmæssig praksis at få det bedste ud af dine spil.