O2s

Hvordan man vælger et vermont hotel

Vermont dybest set er forblevet en landlig stat med kun 27% af de anslåede 500.000 indbyggere bor i storbyområderne. Vermont har tre populære sydlige amter, nemlig Bennington, Windham og Windsor. Disse amter er sammensat af flere byer og landsbyer, at alle praler af deres rigdom i historie og mystik. Dens befolkningsstatistik rang Vermont 49 i Europa, bare for at give dig et perspektiv. Dette er absolut en stat til at besøge for afslapning og foryngelse fra de hektiske livsstil i de urbaniserede stater i USA. Nedenfor er en nyttig guide for, hvordan du vælger en Vermont hotel:

  1. Bedste placering. Den første ting at overveje, er den geografiske bekvemmelighed af et hotel. Hvis du vælger at bo i den sydlige del af Vermont, så du har et valg af plukke-hoteller inden for Bennington County til Vesten eller Windham County mod øst. De ting, du måske ønsker at fundere over for geografiske overvejelser gå på shopping, finde store attraktioner, og spisning alle på et behageligt tempo.
  2. Opholdsrum. En anden ting du måske ønsker at kigge efter, er den form for indkvartering en vis Vermont hotel tilbyder. Du vil måske opleve, at Vermont logi kan være meget forskellig fra byens bookinger så tjek for tilgængeligheden af ​​Vermont feriesteder og Vermont suiter i dit hotel valg. På opholdsrum kan variere afhængigt af den Vermont by, du skal bo på. For eksempel kan en bestemt hotel har en bed-and-breakfast-style-inn type bolig, som du måske foretrækker. Andre hoteller kan have et andet sæt af faciliteter, som du også gerne vil nyde. Så en liste over alle de ting, du forventer fra hotellet, herunder typen af ​​Vermont rum du gerne vil have, og vejer dine muligheder for indkvartering.
  3. Tjenester og funktioner. De forskellige Vermont byer kan have forskellige sæt af tjenester og funktioner. Der er ting, som du måske ønsker at gøre en tjekliste for. Du vil måske kontrollere for tilgængeligheden af ​​en række tjenester fra denne liste: lufthavn transport, 24-timers reception, handicap adgang, business center, mødelokale med selskabslokaler, gratis trådløs internetadgang, boblebad, swimmingpool, gratis avis, kurbad, fitnessrum og udstyr skønhedssalon, pengeskab og en hurtig check in / check ud.
  4. Yderligere pakker. Nogle Vermont hoteller kan tilbyde yderligere pakker, der måske ikke er tilgængelige med andre. Dette skyldes, at der er visse hoteller opstaldet på steder, der har kunstgallerier, co-ops og museer i deres nærhed. Hoteller i disse områder kan tilbyde gratis, hvis ikke, rabat kuponer til ture og besøg i disse attraktioner. Hvis du er til den slags aktiviteter, kan du ønsker at vælge de hoteller, der tilbyder disse ture. Nogle af de mest berømte mad, shopping og seværdigheder steder i Vermont er følgende: Adams Farm, The Apple Barn & Country Bake Shop, Backroads Discovery, Bennington Museum, Brattleboro Museum, Bromley Mountain, Country Store & Wine Shop, D & K s Perennial Gardens, Elaine Beckwith Gallery og Hawkins House.

Hvordan man vælger et vermont hotel. Tjenester og funktioner.
Hvordan man vælger et vermont hotel. Tjenester og funktioner.

Valg af en Vermont hotel er bare et spørgsmål om at veje type indkvartering og service, som du forventer for dit ophold der. Bare overveje de faktorer opregnet ovenfor, og du vil nyde en fremragende besøg i Vermont på ingen tid.