O2s

Hvordan man vælger en vielsesring

Den brudekjole

Den brudekjole, modtagelse, dekorationer - de er alle meget vigtige og kræver meget planlægning, men der er et element, der kan beskrives som en af ​​de vigtigste valg, du ville gøre, nemlig vielsesring. Den vielsesring, i modsætning til mad i receptionen eller blomsterne ved brylluppet - er beregnet til at vare i lang, lang tid, og det lille element er en påmindelse om, hvad ægteskabet er: evigt. Når det er sagt, hvad er nogle måder at vælge en vielsesring?

Hvordan man vælger en vielsesring. Liste ned dine primære overvejelser.
Hvordan man vælger en vielsesring. Liste ned dine primære overvejelser.

Liste ned dine primære overvejelser. Der er så mange slags vielsesringe at vælge imellem, og hvad du behøver ville være en grundlæggende retningslinje (en liste over ikke-negotiables) til at hjælpe dig med det samme indsnævre dit valg. Nogle af dine primære overvejelser kunne omfatte følgende faktorer: dit budget, din personlige stil, og andre ting, som du er på udkig efter i en ring (komfort, holdbarhed, farve, gøre, etc).

Nedenfor kan du gennemgå vielsesring hjemmesider. At hjælpe du kender mulighederne, så sørg for, at du afsætter tid til at se gennem de kommercielt tilgængelige vielsesringe. Nogle hjemmesider værd at undersøge omfatter følgende: weddingbands.com , giletts.com for damer «og mænds vielsesringe, weddingringsdepot , og weddingrings.com .

Shop for vielsesringe sammen. Modsætning forlovelsesringe, der er bedst handlede for af manden (og givet som en overraskelse), er den bedste ting om bryllup ringe, at du og din mand / kone-til-være kan shoppe for det sammen. Denne måde, vil du både være i stand til at vælge efter dine individuelle præferencer.

Nedenfor kan du gennemgå vielsesring hjemmesider. Shop for vielsesringe sammen.
Nedenfor kan du gennemgå vielsesring hjemmesider. Shop for vielsesringe sammen.

Spørg din familie og slægtninge til henstillinger. De har haft deres vielsesringe i årevis, og du ville være i stand til at drage fordel af deres perspektiv.

Gult guld eller hvidguld? Det betaler sig at være på den know vedrørende de tekniske aspekter af vielsesring shopping. En af dine primære overvejelser vil være den type metal, at din ring er lavet af. De tre øverste metaller er guld, hvidguld og platin. Gult guld er det traditionelle valg, mens hvide guld bliver mere trendy, fordi det er mere overkommelige. Platin er meget holdbart og sikkert for mennesker med allergi, men det har en tendens til at være den dyreste.

Hvad med ædelstene? Ædelstene er meget klassiske og taler om sofistikeret mode, selvom tager hensyn til, at vielsesringe er slidt hver eneste dag, og så de bør være hårdt nok og holdbart nok til daglige aktiviteter. Diamanter er de mest holdbare, efterfulgt af rubiner, safir, smaragd og topaz. Perler som ametyst, granat og opal anbefales ikke til vielsesringe, fordi de er svagest og mest udsat for slid.

Hvis du overvejer at købe diamant vielsesringe, der er mange andre faktorer at overveje, men i generelle vendinger, kan disse faktorer opsummeres med de 4 C'er: Carat, farve, klarhed, og snit. Kig op artikler om , hvordan man købe diamant smykker for mere nyttige tips.

Overvej karat. Hvis du har besluttet på den traditionelle gule guld vielsesring, skal du huske at kigge op, hvor mange karat det har. En 24 K guld ring er rent guld, men det anses ikke meget holdbare (på grund af sin blødhed). Den foretrukne karat interval for gult guld er fra 14 K til 18 K.

Overveje at købe pre-ejede eller nedsatte vielsesringe. Hvis du er på et stramt budget, så tjek websites såsom bravobride.com og idonowidon't. com for tidligere ejede vielsesringe og andre emner.

Der har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af de måder at vælge en vielsesring. De dage, mens du vælger din vielsesring bør være dage med stor glæde og forventning, og så her er et andet tip: husk at have det sjovt, mens du vælger! Held og lykke!