O2s

Hvordan man vælger en ny frisure

Hår er personlig og gør en erklæring

Hår er personlig og gør en erklæring. Din frisure er central for det første indtryk, du gør, når du møder nogen nye. En hestehale med efternølere hængende overalt gør du synes afslappet eller doven, mens en fancy op gør, vil gøre det modsatte udsagn. Hvis du er klar til en ændring, skal du følge disse trin, så du kan vælge en ny frisure.

Hvordan man vælger en ny frisure. Vide, hvad du ønsker i en stil.
Hvordan man vælger en ny frisure. Vide, hvad du ønsker i en stil.

  1. Vide, hvad du ønsker i en stil. Må ikke starte jagt stilarter, indtil du ved, hvad du har brug for i en frisure. Vil du være at trække dit hår op til hovedet til gym? Hader du hår hængende i dit ansigt? Er du villig til at bruge tid på din stil eller ville du foretrække en vask og gå stil? Svarene på disse spørgsmål bør være en del af din beslutningsproces gennem resten af ​​trinene.
  2. Kig på dit ansigts struktur. Forskellige udseender supplerer forskellige ansigtsformer. Før du beslutter dig for en frisure, der passer til din yndlings kendis stil, overveje, om din ansigtsform er magen til din idol er. Hvis dit ansigt er firkantet eller kantet så kan du blødgøre look med lange lag eller krøller. En rund facon vil blive bedre suppleret med en vinklet snit eller skarpe pandehår. Tilbring lidt tid foran spejlet for at bestemme din ansigtsform derefter begynde at forske i ser der bedst fremhæve dine funktioner.
  3. Brainstorm dine muligheder. Saml blade og jage hjemmesider for frisurer, der ser interessant. Opbyg en samling, så du har mellem fem og ti muligheder. Derefter sammenligne disse muligheder med resultaterne af trin et og to. Du bør dog stadig have et par stilarter muligheder tilbage at vælge imellem.
  4. Prøv en virtuel stil. Der er flere hjemmesider til rådighed, der giver dig mulighed for at indlæse et foto og prøve nye frisurer virtuelt. Prøv en Google-søgning for at finde disse websteder. Nogle er gratis, mens andre opkræve et indmeldelsesgebyr så søg rundt indtil du finder det websted, der opfylder dine behov.
  5. Tal med din stylist. Stylister ikke bare klippe hår, de skaber udseende. Tag to eller tre ideer til din stylist og tale om dem. Få hans eller hendes indgang på look, der vil fungere bedst for dig. Den stylist kan også hjælpe dig med at afgøre, hvor meget arbejde vil blive nødvendig for at opretholde det ønskede udseende. Så tag din stylist råd alvorligt. Uden godkendelse fra stylist, vil der ikke kig nogensinde skæres og stylet bare den måde du ønsker det.
  6. Tag springet og eksperimentere. Husk, at det kun er hår og det vil vokse tilbage. Så når du tror, ​​du har den stil, du ønsker, gå videre og prøve det. Hvis du hader det, kan du dyrke det ud. Prøv en positiv indstilling, du måske bare elsker din nye 'gøre.

Vælg din nye frisure med nogle enkle trin. Beslutning om en ny stil kan tilføje nogle zip i dit skridt og motivere dig til at foretage andre inspirerede forandringer i dit liv.