O2s

Hvordan man vælger en hockey stick

For enhver ivrig ishockeyspiller

For enhver ivrig ishockeyspiller, kan bruge den rigtige hockeystav betyde levere den vindende skud. Sammen med en stor par skøjter, der har den perfekte hockeystav er afgørende, hvis du ønsker at være på målet hele tiden. En god stick vil føle, at det er en forlængelse af din arm, når du håndterer pucken.

. Shaft Akslerne af hockeystave kan være fremstillet af følgende materialer:

  • Træ
  • Kompositter-fiberglas, grafit, aluminium, titan eller kevlar

Hvordan man vælger en hockey stick. Vælge din hockeystav.
Hvordan man vælger en hockey stick. Vælge din hockeystav.

Blade. Generelt træ er det foretrukne materiale til bladet. Det er knyttet til en sammensat stick brug af lim. Der er vinger, der er dækket med Kevlar.

Vælge din hockeystav Overvej følgende forslag, når de vælger en hockey stav.:

  1. Køb en træpind, hvis du er ny i sporten. Sticks af træ er billigere. Du kan finde en, der er mindre end US $ 40. Det vil give dig en chance for at øve, før det bliver en dyrere én.
  2. Vælg den rigtige kniv til dit spil. Knivene er kategoriseret baseret på deres kurve. Der er Heel Open og Mid runden, som kommer i små, store og åbne. Grønne spillere bør vælge en klinge med en mindre kurve. Blades med mindre kurver giver dig mulighed for at styre dine billeder bedre.
  3. Vælg en hockeystav, som er mere fleksibel, hvis du er en ung spiller. Ældre og stærkere spillere har brug for mindre flex fra deres pinde. Afhængig af materialet, har akslerne forskellige niveauer af "give".
  4. Vælg den rigtige størrelse til din højde. Stand straight, sørg for at have sko på, og kontroller, at enden af ​​pinden kommer op til din næse. Hvis du er en defensiv spiller, kan du vælge en længere stav. Dette vil give dig en far rækkevidde. Offensive spillere vælger kortere pinde, så de kan være mere i kontrol af hockey puck.
  5. Vælg en større pind, der er tungere end en almindelig en, hvis din holdning er, at den målmand. Det målmand stick klinge er bredere og længere.
  6. Bestem den korrekte stick løgn. Vinklen mellem akslen og pinden klinge kaldes lie. Man kan se dette nummer (mellem 4 og 8) på forsiden af ​​skaftet. Hvis du er en lav skater der bærer pucken foran dig, skal du vælge en løgn med et lavere tal. Dette har en bredere vinkel. Spillere, der skate oprejst med pucken i nærheden af ​​deres skøjter bør vælge en løgn på 7 eller 8.
  7. Test pinden før de køber det. Uanset materiale af stav du vælger, prøv det ud først. Sving det et par gange, teste flex ud.
  8. Køb to pinde, så du har en udskiftning stick. Nogle gange, i varmen af ​​spillet, kan en hockeystav knække. Husk, at træpinde, der er beskadiget eller bryde nødt til at være helt udskiftes. Sticks fremstillet af andre materialer har vinger, som kan udskiftes.

For enhver ivrig ishockeyspiller. Køb en træpind, hvis du er ny i sporten.
For enhver ivrig ishockeyspiller. Køb en træpind, hvis du er ny i sporten.

Besøg NHL købers guide NHL Shop for mere information om at vælge den rigtige hockey stick.

Leger med den korrekte hockeystav er meget vigtig i at øge din præstation som en ishockeyspiller. Du er nødt til at overveje det materiale på stokken, dens 'længde, flex, kurven for bladet og løgn. Men også huske, at selvom du har den dyreste pind passer til din krop og metode til at spille, uden praksis, drev og vedholdenhed kan du ikke blive den store spiller, end du kan være. Hav det sjovt på isen og være en stor sport!