O2s

Hvordan man vælger en barberskum

Mand eller kvinde, jeg vil vædde på du bruger en del tid i badeværelset hver uge, barbering dit hår ned til den glatte hud nedenunder. Der er formler derude markedsføres specielt til mænd og kvinder samt - selvom din primære fokus bare skal finde en formel, der virker godt sammen med din hud.

Hvordan man vælger en barberskum. Undgå regelmæssig sæbe for enhver pris.
Hvordan man vælger en barberskum. Undgå regelmæssig sæbe for enhver pris.

Med alle de valg derude, hvordan kan du finde hvad der virker for dig uden at bruge en smuk krone og alt for meget tid barbering? Her er hvad man skal kigge efter, og et par anbefalinger fra os:

  1. Fugt er et must! Ved barbering, åbner du op i porerne i huden, hvilket gør det meget let for dem at tørre ud. Finde en creme, der er fugtgivende skal være af højeste prioritet.
  2. Undgå regelmæssig sæbe for enhver pris. Du kan blive fristet til at bruge hånd sæbe i en snæver vending, men gør det ikke. Den slags sæbe vil kun udtørre huden, endsige ikke forlade dig med den tætte barbering, at du er på udkig efter. Gourmet "barbering sæber," imidlertid betragtes som nogle af de fineste produkter til brug ved barbering.
  3. Følsomme formler er stor for alle. Selv hvis din hud kunne stå op til den hårdeste af behandlinger, er der ingen grund til at tvinge den til at gøre det på daglig basis. Du vil stadig få en tæt og varig barbering ved hjælp af en blanding til følsom hud. Du vil også reducere mængden af ​​kemikalier din hud er tvunget til at absorbere, som altid er et plus.

  4. Skummende kræves ikke for en tæt barbering. Nogle af disse kemikalier, der gør disse cremer skum er ikke det bedste for din hud til at absorbere. En perfekt glideevne blanding kan give dig det samme tæt barbering, at du ønsker, så du skal ikke passere disse ved.
  5. Dufte er midlertidig. Den eneste grund til min kæreste har ikke ønsket at bruge min formel er, fordi han er bekymret for lugter blomster eller frugt hele dagen. Enhver duft, som du vil finde i barbercreme er meget midlertidig, varede kun en time eller deromkring.

Når det kommer til mærker

Når det kommer til mærker, der er selvfølgelig de mest populære: Gillette og Skintimate. Mindst to gange om året, tout disse giganter fordelene ved deres nye formler på markedet. Selvom der ikke er tvivl om deres produkter er effektive, er der nogle mindre mærker du bør tjekke ud så godt.

  • Toms of Maine Deres cremer anvende rene vegetabilske ingredienser til at give huden condition og komfort under barberingen. Kokos og olivenolie beskytter og plejer huden og har gode smøring kvaliteter. Selvom kun 2 duft muligheder er tilgængelige - mynte eller calendula - de er underholdende og forfriskende.
  • Alba Botanica økologiske ingredienser er den vigtigste base af disse cremer, og de ​​er ikke testet på dyr. Gjort til en mand eller en kvinde, disse fugtighedscreme barberer er specielt formuleret til at beskytte mod udtørring og slidte, for en udsøgt ren, tæt barbering. I duften afdeling har du 2 for at vælge fra - kokos kalk eller mango vanilje.
  • King of Barberer Varemærkeudtryk som givende "verdens bedste barbering," dette selskab har en omfattende linje for både mænd og kvinder. Uanset din hud følsomhed eller det område, du barbering, kan du finde noget godt fra disse folk.
  • Kys min ansigt Alle deres produkter er gode til ansigt og krop barbering. Også, de indeholder ingen animalske ingredienser, ingen kunstige farvestoffer, og blev ikke testet på dyr. Med over 10 forskellige dufte, som alle er subtile dette er en god linje for alle.