O2s

Hvordan man vælger en bæltespænde

Omdrejningspunktet for ethvert bælte er bæltespændet

Omdrejningspunktet for ethvert bælte er bæltespændet. Det er den første ting, at folk vil lægge mærke til. Bæltespændet kan bruges til at vise din unikke personlighed, din personlige smag og endda kunstneriske hældning. Der er flere stilarter af bæltespænder - fra det enkle, driftsklar ene til den mest indviklede, personligt designet en. Nogle mennesker er ligeglade hvilken type bæltespændet er. De er mere optaget af, hvordan sikker spændet vil holde bæltet. Bæltespænder er fremstillet af forskellige materialer - tin, sølv, guld, rustfrit stål, legeringer, kobber og bronze, endog plastik.

Spænder kommer i flere typer. Den ene er tang spænde, som er den mest grundlæggende spænde typen. Den tang er det stykke metal, som man skubber gennem et af hullerne i bæltet. En anden type er den snap spænde som regel lavet af plastik og almindeligvis ses på damebælter. Dette fungerer som den moderne snaps anvendes i rygsække, som består af to stykker, et hult stykke og den anden med en eller to tænder, som du skubber ind i den anden, indtil krogene klikker på plads. Catch frigivelse findes på siderne. De fleste vestlige bælter bruger klip stil spænde. Lukkebeslaget er fastgjort til den ene ende af båndet og den modsatte ende er indsat gennem bagsiden af ​​spændet og sikret med en magnetisk clips eller en fjeder. Dette sikrer, at du kan have en uhindret udsigt over hele spændet.

Hvordan man vælger en bæltespænde. Størrelsen af din bæltespænde skal svare til din krop størrelse.
Hvordan man vælger en bæltespænde. Størrelsen af din bæltespænde skal svare til din krop størrelse.

Når det kommer til at vælge spænder, er der stadig nogle regler at følge.

  1. Størrelsen af din bæltespænde skal svare til din krop størrelse. Vælg en lille spænde, hvis du har en lille ramme. Ligeledes vil et lille spænde ser uforholdsmæssig på en stor og bred ramme. Du bør også vælge den rigtige spænde størrelse, der vil passe til din bælte stramt og sikkert. Du kan høre en dimensionering diagram fra spændet butikken.
  2. Få en bæltespænde, som kan justeres for at gøre dit bælte passer lige højre. Den tang og klip spænder er eksempler på dette.
  3. Vælg et bæltespænde baseret på, hvordan og hvornår du skal bruge det. Få en enkel og klassisk design til hverdagsbrug - noget du kan bruge til semi-formel og fritidstøj. Har en speciel en i sølv eller guld finish, som du kan bruge til formelle og særlige lejligheder.
  4. Må ikke få en bæltespænde, der er for kunstfærdigt udformet, medmindre du er en kunstner. Der vil være meget begrænsede lejligheder, hvor du kan bruge denne form for bælte.
  5. En vestlig bæltespænde er velegnet til afslappet og uformel slid, med jeans og western-stil skjorter.
  6. Må ikke købe en bæltespænde, der er for skinnende. Det distraherer mennesker og kan forekomme skrigende og i dårlig smag.
  7. Vintage bæltespænder lavet af tin med design og graveringer af smukke damer og sommerfugle og design, der vækker billeder af Spanien og Mexico gør et comeback. Du kan overveje at få en af ​​disse vintage bæltespænder, hvis du har muligheder for at vise det. De er ganske dyrt, da de fleste af dem, der er til rådighed, er fra 1900-tallet.

Find et bæltespænde, der vil supplere de fleste af dine garderobe elementer og din personlighed. Det er sjovt at have et unikt stykke en gang imellem, når situationen fortjener det, men moderigtigt klassisk design bør være en grundpille i dit tilbehør skuffen.