O2s

Hvordan man vælger en badmintonketsjer

Du har spillet sporten i lang tid nu

Du har spillet sporten i lang tid nu, først som en nybegynder og låne ketsjere fra venner til dit brug. Nu er du tænker på at tage spillet til et nyt niveau, og du er ved at dø for at købe denne badmintonketsjer at ophøje dit spil. Så hvordan kan du vælge den larm, der er det rigtige for dig? Hvordan ville du vide, at det ville gøre dit spil bedre og ikke værre? Hvis du tænker på at tage spillet badminton til det næste niveau, så har denne ret spektakel sammen med den rigtige kombination af udstyr og beklædningsgenstande vil være afgørende.

Hvordan man vælger en badmintonketsjer. Finde ud af dit budget.
Hvordan man vælger en badmintonketsjer. Finde ud af dit budget.

Badminton som enhver anden sport (tennis, svømning, rugby, osv.) kræver den rigtige form for udstyr til dig at være den bedste til spillet. Badminton har så mange mærker af ketchere at vælge imellem, som helt sikkert ville gøre dig ridse dit hoved i forvirring. Den rigtige ketsjer skal være din største bekymring bortset fra de rigtige sko. Moderne ketsjere nu, er meget let, designet til at være på håndleddet og fremstillet af bor, keramik, stål, aluminium, kulfiber eller en kombination af alle de nævnte og er omkring 680mm og nedenfor i længden og 230 mm i bredde. Hvordan du vælger hvilken larm til at købe, og hvad der passer dig bedst?

  1. Finde ud af dit budget, men ikke være alt for billig, da billigere ketsjere tendens til at være tungere, fordi de var lavet af mindre kostbare materialer. At have en tungere ketsjer kan give dig den vane at bruge dine arme til bevægelse i stedet for dine håndled og dette kan få dig ind i problemer senere. Så købe en letvægts larm, der er ikke så billige, fordi lettere ketsjere give dig mere manøvredygtighed og hastighed under et spil. En nybegynder skal have tungere ketsjere for mere stabilitet og derefter gradvist gå videre til lysere dem. At have det rigtige udstyr bør opfattes som en investering og ikke som en udgift.
  2. Vide, hvordan du spiller badminton, og hvad stilarter du ansætter, og sørg for, at larm, du vælger vil supplere din stil.
  3. Læs op på vurderinger, om de kan være online eller i blade. Læs anmeldelser om forskellige stilarter og typer af ketsjere.
  4. Test ud strengen spænding af badmintonketsjer, at du køber. Stærke, præcise og effektive hitters tendens til at favorisere de højspændingskontakter ketsjere, men hvis du er en spiller, der har en let berøring, så ville du ønsker at få ketsjere med lav spænding, så du kan få mere kontrol over dine hits.
  5. Test ketsjere greb. Hvis du synes at gribe den meget stramt så prøv en anden. Men også huske, at du kan have din ketsjer regripped for at passe din hånd bedre. Også huske på, at en mindre greb kan give dig mere fleksibilitet i at spille og kan være hvad du behøver at gøre disse billeder garanteret at vinde spillet.

Forhåbentlig de tips ovenfor, har givet dig nogle rigtig gode pejlemærker, så shopping for denne ret badmintonketsjer ikke vil være en forvirrende opgave, og at du nu kan koncentrere dig om at få dit spil på med det rigtige udstyr. Glade ketcher shopping!