O2s

Hvordan man undgår giftige ingredienser i solcreme og myggebalsam

Giftig Ingredienser i solcreme eller myggespray
Afhængigt af det land, man lever i, er de fleste fremstillede solcreme og myggespray produkter forpligtet til at skrive ingredienser på etiketter. Men det udelukker stadig ikke muligheden for, at giftige ingredienser kan være indeholdt i solcreme og myggespray. Derfor er det nødvendigt at vide, hvilke giftstoffer kan være farlige for helbredet. Forbrugerne er afhængige af varedeklarationen for oplysninger, der giver et middel til at kontrollere niveauet af toksicitet af ingredienser.

Hvordan man undgår giftige ingredienser i solcreme og myggebalsam.
Hvordan man undgår giftige ingredienser i solcreme og myggebalsam.

Sådan Undgå giftige ingredienser i solcreme eller myggespray
Når du læser etiketter, læse både "Aktiv" og "inert" ingredienser. Tick ​​vandafvisende, som et eksempel, for det meste indeholder DEET (NN-diethyl-meta-toulamide) og beslægtede isomerer. Husk at tjekke den procentdel af mængden af ​​frastødende ingredienser. Jo højere mængden af ​​DEET, jo mere sandsynligt er det, styrken af ​​produktet være potentielt skadelige. Den oftest anvendte naturlig ingrediens i myggebalsam er citronella. Citronella, som navnet antyder, er en olie ekstrakt af bladene af Cymbopogon. Limonene er det vigtigste element i citronella.

Solcreme
Selvom solcremer til formål at beskytte huden mod skadelige solens stråler, er det lige så vigtigt at læse etiketter på flasker solcreme, før du køber. Kontroller volumenandelen af ​​den mest aktive bestanddel, sædvanligvis 2-ethylhexyl-p-methoxycinnanate Oxybenzon. Nogle solcremer indeholder også PABA (para aminobenzoesyre) i forskellige procentdele. Andre ingredienser kan være lanolin, aloe, alkohol og essenser, der tilfører duft til produktet. For visse personer, kan disse forårsage en allergisk reaktion. Dog bør advarsler for eventuelle farer altid anbringes tydeligt af etiketten.

Undgå Giftige hud produkter
Hvor beskytte det ydre lag af huden er bekymret, bør ingredienserne i solcremer og insektbekæmpende være blid nok i kombination med hinanden for at undgå udslæt og andre hudirritationer. Læses grundigt labeladvarsler for andre områder af kroppen, såsom øjne, næse eller mund. Ofte giftstoffer ind i kroppen fra disse hulrum. Det er vigtigt at bemærke, hvorvidt nogen af ​​de farer, der er anført på en etiket omfatter disse områder, og hvad den umiddelbare modgift bør være, hvis eksponeringen sker og forårsager åndedrætsbesvær, eller hvis det ved et uheld indtages.

Kend Ingredienser
Uddanne sig om ingredienser i solcremer og myggespray er ikke kun praktisk ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, men det er også en god måde at blive fortrolig med de typer af ingredienser, der indgår i disse særlige produkter. I tilfælde af insektmidler, er det afgørende at følge brugsanvisningen eksplicit. Formålet med myggebalsam er at frastøde insekter og samtidig holde mennesker relativt sikkert. Med hensyn til solcremer, bør den samlede værdi af at beskytte huden mod skadelige solens stråler ikke blive kompromitteret af giftige ingredienser. Derfor kan læsning solcreme etiketter være gavnligt at undgå forkert brug.