O2s

Hvordan man undgår frispark i basketball

Det er de sidste to minutter af fjerde kvartal

Det er de sidste to minutter af fjerde kvartal. Du er tre point bag den førende hold, og du har brug for denne sejr meget dårligt. Borgmesteren ser på. Så er din familie. Der er det, du ser bolden og det kommer til at blive videregivet til dig for den heroiske skud, der vil binde spillet og skub den ind overtid. Du føler det adrenalinsus, du fange bolden og hoved for en dunk, og publikum går vildt. Sejren er lige ved hånden, og så får du sølede!

Du vågner op fra denne meget ond drøm og spørge, "Hvordan at undgå frispark i basketball?" Gå ikke videre end denne side, og finde ud af.

Hvordan man undgår frispark i basketball. Må ikke angribe en Heckler.
Hvordan man undgår frispark i basketball. Må ikke angribe en Heckler.

Der er to slags frispark i basketball: det personlige fejl og den teknisk fejl.

Den personlige fejl er omkring direkte kropskontakt med en modspiller. For at undgå en personlig fejl, holde sig til no-kontakt regel, der betyder ingen skubbe, holde, snubler, opladning og hindrer en modstanders fremskridt med fysiske midler.

En teknisk fejl er en åbenlys overtrædelse af de administrative og etiske regler for basketball. For at undgå en teknisk fejl:

Det er de sidste to minutter af fjerde kvartal. Dette kan komme som intet mindre dumt til dig, men det fortjener nævner bare det samme.
Det er de sidste to minutter af fjerde kvartal. Dette kan komme som intet mindre dumt til dig, men det fortjener nævner bare det samme.

 1. Steer klart af overtrædelser som ikke at meddele de lineup til regnskabsførerne, der har mere end fem spillere inde på banen, overdrive dine timeouts, og beskidte taktik for at forsinke et spil.
 2. Må ikke bande på dommerne.
 3. Må ikke viser fjendtlighed eller tage en truende holdning.
 4. Aldrig holde bolden i mere end to skridt fra en køreposition uden drible det. Dette kaldes rejser i basketball vilkår.
 5. Må ikke bære en ulovlig nummer eller skifte til en anden trøje under et spil uden behørig underretning og godkendelse.
 6. Må ikke vise ved at dunker en bold under opvarmning eller praksis.
 7. Undgå gribe, sensationsprægede, slapping eller slående ring, basket og bagplade at opnå en fordel, medmindre du forhindrer personlig legemsbeskadigelse. I dette tilfælde vil dommeren afgøre, om dette fortjener en fejl eller andet.
 8. Må ikke forlade banen uden tilladelse.
 9. Må ikke forsinke vende tilbage til retten, efter at træde ud af dens grænser.
 10. Straks aflevere bolden over en tjenestemand efter at blive kaldt for en krænkelse.
 11. Må ikke blande med bolden efter en score er blevet foretaget.
 12. Forsøg ikke et frikast, når du ikke har ret til én.
 13. Må ikke forstyrre en frikast fra det modsatte hold.
 14. Gå ikke ind i retten som en erstatning uden tilladelse fra din coach og embedsmænd.
 15. Forbuddet mod anvendelse af bandeord og ukvemsord strækker sig til medlemmer af dit team sidder på bænken courtside, dit team personale, dine arbejdsbier og dine trænere. Hvis nogen medlem af dit team gør dette, er du alle gå ned.
 16. Må ikke angribe en Heckler. Hver sport har dem. Det er uundgåeligt, så holder et niveau og hovedet koldt.
 17. Dette kan komme som intet mindre dumt til dig, men det fortjener nævner bare det samme. Må ikke besætte modstanderens bænk. Det er ikke, hvor du skal være i løbet af et spil.

Nu, at du kender denne information om at forebygge frispark i basketball, kan du spille som en vinder og sove som en vinder uden dårlige drømme om et spil gået vild og skævt. Lad os spille bold!