O2s

Hvordan man underviser skøjteløb


Skøjteløb er en sjov sport, der kan nydes af alle aldre. Men du bliver nødt til at vide et par basics, før du sætter foden på banen og begynder at undervise andre. I USA er der nogle få kvalifikationer, du skal have, før du kan blive en kvalificeret skøjteløb instruktør. Her er en hurtig guide til, hvordan man underviser skøjteløb.

Trin 1

Hvordan man underviser skøjteløb. Perfekt dine egne skating færdigheder først.
Hvordan man underviser skøjteløb. Perfekt dine egne skating færdigheder først.

Perfekt dine egne skating færdigheder først. At lære nogen sporten skøjteløb, skal du først nødt til at være en stor skater selv. Dette kommer med års praksis og dedikation til at blive en stor skøjtestjerne. Selvom du måske tror, ​​at du er kvalificeret til at undervise skøjteløb til begyndere, når du kender lidt mere end dem, bør begyndere faktisk blive undervist af de mest erfarne og kvalificerede skøjteløb instruktører til rådighed, for at give dem den bedste start. Så hvis du ønsker at undervise skøjteløb, først fokus på at få dine færdigheder så godt som de kan være.

Trin 2

Kig efter en mentor. Når du har fået dine egne års erfaring i skøjteløb, begynde at overgang til at være en skøjteløb instruktør ved at finde en mentor til at arbejde sammen med dig, mens du lærer coaching. Denne person skal Master-bedømt med den professionelle skatere Association (PSA). Arbejd med din mentor så ofte som muligt, og absorbere alle de oplysninger du kan om undervisning skøjteløb.

Trin 3

Deltag i PSA. En skøjteløb lærer skal være medlem af den professionelle skatere Association. Så deltag PSA, og begynde at deltage uddannelsesseminarer der. Der vil være nogle kurser og certificeringer, at du vil være nødvendige at have. Lær om, hvad der er involveret i at undervise individuelle og gruppe lektioner. Spørg om at få dit ansvar licens gennem PSA, så du er forsikret, når du begynder at undervise skøjteløb. Dette vil være den første store skridt du tager i at lære at undervise skøjteløb.

Trin 4

Deltag grundlæggende færdigheder seminarer. Undervis holdundervisning.
Deltag grundlæggende færdigheder seminarer. Undervis holdundervisning.

Deltag grundlæggende færdigheder seminarer. Sammen med uddannelse gennem PSA, bør du også deltage nogle grundlæggende skating færdigheder seminarer eller skøjteløb instruktør workshops for at udvikle dine evner som en ice skating lærer. Du kan også prøve at hjælpe med klasser på din lokale is arena. Enhver seminar eller uddannelse du deltager vil hjælpe dig med at lære fra erfarne instruktører, som er en fantastisk måde at lære at undervise skøjteløb.

Trin 5

Undervis holdundervisning. Når du bliver en kvalificeret skøjteløb instruktør, kan du begynde at lære folk, hvordan man skate. Du bliver nødt til at starte ved at undervise gruppe skøjteløb lektioner. Dette vil give dig en god idé om, hvorvidt skøjteløb er noget du ønsker at undervise i længere tid. Gennem holdundervisning, vil du sandsynligvis få et par personer, der foretrækker private lektioner, men det vil tage nogen tid, mens folk blive fortrolig med dig.


Undervisning skøjteløb vil ikke gøre dig rig. Så det er en god idé at have en anden karriere, hvis du planlægger at være en instruktør. Giv dig selv lidt tid til at opbygge din kundekreds, og med nogle vedholdenhed og hårdt arbejde, vil du være en betroet og veltrænet skøjteløb lærer.