O2s

Hvordan man starter en fantasi fodboldliga

I fem nemme trin

Søger du at spille fantasy fodbold for første gang? Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du tilmelder dig til at spille gratis, og hvordan du opretter din helt egen liga med de specifikationer, som du ønsker! Der er mange steder, man kan bruge til at skabe en fantasi fodboldliga. Nogle store gratis sites omfatter Yahoo!, CBSSportsline, og ESPN. Disse steder er "de tre store" af fantasy fodbold. På hver kan du tilmelde dig en liga gratis, og skabe din egen liga.

Hvordan man starter en fantasi fodboldliga. Oprettelse af en yahoo!
Hvordan man starter en fantasi fodboldliga. Oprettelse af en yahoo!

  1. Gå til Yahoo Fantasy Sports side . Denne artikel vil vise dig at spille på Yahoo - processen er meget ens på ESPN.com og CBSSportsline.com.
  2. Oprettelse af en yahoo! konto: A yahoo! ID er nødvendig for at spille fantasy fodbold på yahoo. Hvis du vil deltage Yahoo!, gå til den øverste højre side af fantasy sports siden. Der er en lille tekst link (ser nærmere efter, er det svært at finde) der, der siger "Ny bruger? Tilmeld dig." Klik på "Tilmeld dig". Herfra vil du blive bedt om at udfylde en "profil" side, med dit navn, et id og adgangskode. De beder ikke om din adresse. Når du har oprettet din Yahoo profil, skal du navigere tilbage til Yahoo Fantasy Sports side . Efter at kontoen er aktiveret, skal du være i stand til at starte og slutte sig til en fantasy football league!
  3. Find din liga! Når på fantasy sports siden igen, se til højre på siden. Det er her, under en menu med titlen "Fantasy spil", kan du tilmelde dig til at spille. Det er vigtigt at bemærke, at man ikke kan oprette eller indgå i et team i løbet af lavsæsonen for fodbold. Du bør være i stand til at tilmelde sig hurtigt efter de præ-sæson spil starter. At spille fantasy fodbold, skal du blot klikke på den store gule "Sign Up!" knappen under Fantasy Football sektion. Dette vil tage dig til Fantasy Football hjemmeside.
  4. Yahoo kører to versioner af fantasy fodbold: Fantasy Football Plus, som koster penge, og Fantasy Football. Hvis du ønsker at betale, skal du klikke på Fantasy Football Plus. Fantasy Football Plus er linket på toppen - skal du ikke klikke på det, hvis du ikke ønsker at betale! Denne knap er en lys gul. Den du ønsker, er den blå knap nedenunder. De udbetalte ligaer omfatter en præmie for at vinde ligaen, StatTracker (som giver dig mulighed for at holde styr på statistik live), ekspertrådgivning og meget mere. De frie ligaer er stort set den samme som betalte ligaer, bortset fra at du ikke vil få en præmie i slutningen og undertiden konkurrencen måske ikke er så god.
  5. Opret din liga! Dermed er let. Følg trin-for-trin vejledning på "Opret din League" side. Du kommer op med et unikt navn for ligaen, din liga indstillinger og type - muligheder omfatter en Live Online Draft, en Autopick Draft, og Offline Kladde. Når du har udfyldt side, klik på det blå "Gem og fortsæt"-knappen nederst. Herefter vil du nødt til at oprette dit hold til ligaen. Dette er meget lig hvad du lige gjorde at oprette en Leage - komme op med et navn, vælge et billede ikon til at repræsentere dit hold, og vælge, hvilken e-mailadresse du ønsker at bruge i forhold til ligaen. Du vil derefter blive taget til bekræftelsessiden er det sidste skridt, før ligaen skabt! Bare klik på den blå "Tilmeld dig nu" knappen i øverste højre, og du har oprettet en liga!

Hvis du gerne vil bruge ESPN eller CBSSportsline, trinene er meget ens. Tilmeld dig på dit foretrukne websted, skal du oprette en profil, og følg instruktionerne derfra, og nyder at spille fantasy fodbold!