O2s

Hvordan man spiller kollegium golf

Følg disse tips til at få dig selv bemærket ved kollegium golf trænere

Enhver ung golfspiller praksis "putt." Den ene, der vil vinde The Masters. Det putt, der vil gøre dem til British Open mester. Enhver ung golfspiller drømme.

Hvordan man spiller kollegium golf. Gør gode karakterer.
Hvordan man spiller kollegium golf. Gør gode karakterer.

En af disse drømme er også at spille college golf. Mest junior golfspillere synes, det er så uopnåelig som at vinde en større mesterskab. I virkeligheden er det ikke. Der er et par enkle trin junior golfspillere og deres forældre bør tage for at maksimere chancerne for at nå målet.

  1. Gør gode karakterer. Dårlige eller marginale kvaliteter er de største turn-off til college trænere. Hvis der er tvivl om, hvorvidt en potentiel spiller kan passere optagelsesprøver eller opretholde gode karakterer, de resterende trin her er uden betydning. Simply put, vil trænere stoppe forfølge dig eller vil ikke engang tage et kig.
  2. . Praksis med den rigtige PGA professionel instruktør Der er to primære ting at overveje, når du vælger en golf instruktør: 1) deres evne til at undervise og forbedre dit spil, og 2) deres antal af kontakter med kollegium trænere. Først, er du øve at forbedre dit spil. Den golf pro kan være Tiger Woods, men hvis han ikke kan lære dig at spille bedre, han er ikke det rigtige valg. For det andet, professionel instruktion også udretter dit andet mål, at blive bemærket af kollegium trænere. Instruktøren du vælger, skal være kendt og respekteret af kollegium trænere, og har flere kontakter med både store og små skoler. Interview og spørge golf pros hvor mange coaches, de kender, og hvor godt de kender dem. Tal med tidligere og nuværende studerende på de potentielle fordele om deres evne til at undervise.
  3. Gør kendt til de rigtige mennesker din hensigt at spille golf i college. De vigtigste folk til at informere om dine intentioner er din golf instruktør og high school golf coach, hvis du har en. Det er de to mennesker med mulige forbindelser til og relationer til kollegium trænere. De er også de mennesker, hvis ros vil bære mest vægt.
  4. Spil i junior golfturneringer. College golf, ligesom alle andre sport, indebærer presset af konkurrencen. Coaches ved, at hvis en potentiel spiller har været involveret i konkurrencen og klarede sig godt, er de blevet udsat for turnering pres. Du behøver ikke at vinde turneringer, selvom det er helt sikkert at foretrække - du bare nødt til at spille og udføre dit bedste. Gode ​​resultater under hårde betingelser er en af ​​de faktorer, der får dig bemærket. Næsten alle områder over hele landet har en junior golf forening eller junior golf tour, der gennemfører turneringer. Find de turneringer og aktiviteter. College trænere vil holde øje med din score og huske navne.

For at være sikker på, at der er kun en relativ få højt profilerede, større kollegium golf programmer - ikke nok for enhver ung golfspiller. Der er masser af andre NCAA Division I, II og III-programmerne, såvel som NAIA. Dem giver ofte en god uddannelse, nogle gange bedre, akademisk og andet. I sidste ende er det vigtigste at spille på en skole, der giver en god uddannelse og forbedrer golf dygtighed. Husk, der er ingen professionelle "udkast" i golf, som en college golfspiller behov for at "blive bemærket." Så en premier golf skole er ikke så vigtig som i andre sportsgrene. Hvis et kollegium golfspiller higer til det næste niveau, det simpelthen kommer ned til at få bolden i hul på færrest slag end den næste person. Først skal du følge trinene til at blive en universitetsstuderende-golfspiller. Bekymre sig om professionel golf senere.