O2s

Hvordan man spiller indendørs fodbold

Tips om de grundlæggende regler og strategier for indendørs fodbold

Indendørs fodbold er et tempofyldt spil, der indeholder mange dele af udendørs fodbold, men introducerer et par nye drejninger så godt. Traditionel fodbold giver folk med en fremragende mulighed for at udøve, og indendørs fodbold kun øger øvelse potentiale.

Lær de grundlæggende regler nu, så du ikke går glip af en chance at spille i denne hurtige og meget behageligt version af fodbold!

Hvordan man spiller indendørs fodbold. Bringe den rigtige fodtøj.
Hvordan man spiller indendørs fodbold. Bringe den rigtige fodtøj.

 1. Bringe den rigtige fodtøj. Mest indendørs fodboldbaner har meget kort græstørv, der kræver fladbundede fodboldstøvler for at spille. Disse sko er bekvemt kendt som indendørs fodboldsko! Men nogle indendørs områder har en længere turf, der begunstiger den traditionelle udendørs fodbold klampen. Så indtil du ved, hvad slags græstørv du vil spille på, er det en god ide at medbringe både indendørs og udendørs fodboldstøvler.
 2. Forstå positioner. Indendørs fodbold spiller med de samme positioner som udendørs fodbold (målmand, forsvar, midtbane, og angriber), men antallet af spillere på banen ad gangen reduceres. Den mest almindelige antal spillere på banen er seks pr side, herunder målmand. Men antallet af spillere ofte skifter med alle indendørs facilitet, fordi indendørs felter ikke er alle samme størrelse.

  Spillere i hver position skal altid vide, hvad de vil gøre, når de får bolden, og skal vide, hvor modstanderne er på alle tidspunkter.

 3. Genkend regelændringer. Indendørs fodbold har et par store regler, der er anderledes eller ikke til stede i udendørs fodbold.
  • I indendørs fodbold, er der ingen offside reglen.
  • Når bolden rammer nettet over væggen eller på loftet, er et frispark tildelt det modsatte hold fra det sted, hvor bolden blev sparket, ikke hvor det ramte nettet.
  • Corner spark tildeles når en bold rammer netting over mål.
  • Hjørnespark er taget fra den hvide cirkel i det passende afrundet hjørne af feltet.
  • Straffespark bliver ofte erstattet af en skudveksling mellem en målmand og en modspiller.
 4. Lær de tre-line regel. Ud over den halve feltlinie er der en linje på hver side af banen for i alt tre linier på området. Reglen er ... en spiller bag linjen på deres defensive halvdel kan ikke sparke bolden i luften over linjen på deres offensive halvdel. Med andre ord er bolden ikke lov at passere i luften over tre linjer (defensive linje, midterlinjen offensiv linie) uden at røre noget eller nogen.
 5. Brug væggene. I indendørs fodbold, bør væggene omkring feltet ikke være barrierer for din succes, men bør bidrage til at forbedre dit spil. Defensivt kan væggene anvendes som en ekstra holdkammerat. Man kan tvinge modstående spillere drible til væggene i stedet for til midten af feltet. Offensivt, kan væggene bruges som et ekstra holdkammerat, som du kan passere. Hvis din forsvarer er for tæt på dig, kan du aflevere bolden ned fra væggen og køre omkring din forsvarer til at opfylde bolden på den anden side. Vær ikke bange af væggene, så brug dem til din fordel!
 6. Vær forberedt på at erstatte. Indendørs fodbold bruger en alternativ metode er kendt som "on-the-fly". I modsætning udendørs fodbold, kan substitutioner foretages som helst af spillet, og disse substitutioner ikke kræver spillet standses for at finde sted. Den eneste regel er, at den stedfortrædende ikke kan indgå i spilleregler, indtil den person, de erstatter har krydset en stiplet linje, der løber foran bænken området. Udskiftninger er lavet meget hurtigt og kræver, at du være opmærksom på alle tidspunkter, så vær forberedt.
 7. Hold dig ude af problemer. I indendørs fodbold, har et rødt kort i samme betydning som i udendørs fodbold: bortvisning fra spillet. Men i indendørs fodbold, er det gule kort almindeligvis anvendes i udendørs fodbold ofte erstattet af et blåt kort. Det blå kort er brugt til mindre overtrædelser og resultater i den fejlende spiller, der bliver sendt uden for banen i et par minutter.
 8. Arbejdet med kontrol. Indendørs fodbold tvinger hurtige beslutninger i overfyldte områder, så du skal være i stand til at kontrollere bolden hurtigt og effektivt. Arbejdet med at gøre hurtige, nøjagtige gennemløb og kontrollere bolden, når det er på dine fødder.
 9. Kom i form! Indendørs fodbold kræver en høj grad af fitness. Uanset om du søger at komme i form eller ønsker at bevare din udholdenhed, indendørs fodbold er den perfekte aktivitet. Fordi tempoet i indendørs spillet er så hurtigt, er spillere sjældent givet øjeblikke, hvor de kan gå eller hvile på alle. Udskiftninger opstår ofte med korte mellemrum for at hvile spillere, men et højt niveau eller udholdenhed er nødvendig for at få succes i den indendørs spil.

Tips om de grundlæggende regler og strategier for indendørs fodbold. Genkend regelændringer.
Tips om de grundlæggende regler og strategier for indendørs fodbold. Genkend regelændringer.

Beviset for budding er i spiser. Indendørs fodbold er en utrolig underholdende sport, men du vil aldrig vide de fordele, det giver, indtil du komme ud og spille selv! Forstå disse tips og du vil være godt på vej til at blive en succesfuld indendørs fodboldspiller.