O2s

Hvordan man spiller basketball: mand til mand forsvar

Basketball forsvar er utrolig vigtigt, fordi det giver dig mere kontrol og hjælper dig med at vinde flere kampe.

Som coach er der en masse ting, som du ikke kan styre i basketball verden, men forsvaret er noget, du kan holde konsekvent dag ud og dag ind. For eksempel, nogle gange ikke kan kontrollere, hvor godt dine spillere skyde basketball . Sommetider de kommer til at have dårlige skydning nætter, og nogle gange de kommer til at have gode skydning nætter. Men forsvar er noget, du kan kontrollere.

Hvordan man spiller basketball: mand til mand forsvar. Så hvordan kan du afspille store forsvar og holde dine modstanderes skyde procentdel lav?
Hvordan man spiller basketball: mand til mand forsvar. Så hvordan kan du afspille store forsvar og holde dine modstanderes skyde procentdel lav?

Når du tilfældigvis har en dårlig skydning nat, dit forsvar er der for at holde dig i spillet og giver dig en chance for at vinde det i slutningen. Det er grunden til, at alle de store hold spiller hård forsvar.

Dette hvorfor er næsten hver succesfulde NBA og college coach konstant harper på forsvaret!

Så hvordan kan du afspille store forsvar og holde dine modstanderes skyde procentdel lav?

I denne artikel vil vi give dig en 12 del formel til en stor mand til mand forsvar . Nogle trænere vil bruge zone forsvar, men denne artikel refererer til mand til mand ...

Før du kommer ind i detaljerne af formlen

Før du kommer ind i detaljerne af formlen, må vi først blive enige om et mål. Med de fleste udfordringer i livet, er det vigtigt altid at "begynde med slutningen i tankerne." Og det er ikke anderledes for dette.

Når vi er alle på den samme side, vil det være lettere at lære dig at udvikle en stor basketball forsvar.

Så hvad er målet med dit forsvar?

Det er simpelt: Lad ikke de andre hold score!

Det er den mentalitet. ALTID holde dette mål for øje, som man underviser forsvar!

Hvordan du stopper strafbart scoring?

Du skal gøre en af ​​disse to ting:

Før du kommer ind i detaljerne af formlen. Lad ikke de andre hold score!
Før du kommer ind i detaljerne af formlen. Lad ikke de andre hold score!

 • Tvinge dem til at tage en meget vanskelig skud, der er meget usandsynligt at gå i.
 • Lad ikke strafbart at skyde ved at stjæle bolden eller får dem til at vende den om. (BEMÆRK: Vi anbefaler ikke, at du fremhæve stjæle bolden, fordi der er en høj risiko for at give op flere point, navnlig mod gode hold.)

Nu hvordan kan du opnå dit mål så ofte som muligt?

Det er, hvor vores formel for succes kommer i spil.

Her er en oversigt af formlen. Jeg tror du skal gøre alle disse ting for at udvikle en stor mand til mand forsvar:

 1. Understreg forsvar. Hvis du vil have en stor forsvar, der holder dine modstanderes shooting procent lav, SKAL du fremhæve forsvar. Der er ikke én måde omkring det! Du kan ikke gå ind i denne halvhjertet. Du SKAL være fuldt engageret i forsvaret hele året. Ved blot at understrege forsvar hverdagen i dine ord og handlinger, vil du forbedre dit forsvar. Det er sådan en simpel, men kraftfuld koncept, som du skal være bevidst om. Dine spillere vil samle op på, hvad der er vigtigt for dig. Og du kan ikke eftergøre det!
 2. Udvikle intensitet og beslutsomhed. 90% af forsvaret henrettelse kommer ned til Positioning, Balance og intensitet. Intensitet er en vigtig ingrediens til en stor forsvar. Faktisk er det kritisk vigtigt. Du skal have stor lyst til at stoppe din modstander uden afslappende for et sekund. Det tager kun et sekund for din modstander at se en svaghed og afsløre det. Dette er grunden til store offensive hold vil vende bolden og vise tålmodighed på handling. De ved, at i sidste ende de fleste forsvar vil bryde ned, mister koncentrationen, og komme ud af position. Selv med marginal teknik, intensitet og beslutsomhed kan gøre for en stor defensiv spiller!
 3. Spor din statistik og ydeevne. Det er meget vigtigt at holde de korrekte defensive statistik og konstant evaluere dem. Det samme gælder for enhver succesfuld virksomhed. Enhver succesfuld virksomhed har at holde styr på key performance indicators. De overvåger disse ting, så de ved, om de laver et godt stykke arbejde eller ej. De samme ting gælder for din basketball team. Hvordan forventer du at forbedre dit forsvar, hvis du ikke konstant at måle deres præstationer? De rigtige statistik vil fortælle dig, hvis dit forsvar er i bedring, og de vil også fortælle dig, hvilke områder, du virkelig nødt til at arbejde på. De rigtige statistik også lader dig indstille mindre mål for dine spillere og motivere dem.
 4. Indeholder bolden og altid anvende bold pres. Intens kugle tryk betyder, at du altid har en forsvarer tæt på bolden og de ​​chikanerer lovovertrædelsen. Forsvareren skal være helt tæt på bolden (inden for våben rækkevidde) i en atletisk holdning og klar til at flytte. De bør aldrig lade lovovertrædelsen slappe af. Dette er et kritisk aspekt af dit forsvar, fordi det gør flere ting for dig.
  • Det tager din modstander ud af deres comfort zone.
  • Den person med bolden er den eneste person, der kan score! Så du må hellere gøre tingene svært for dem og gøre det til en prioritet at altid stoppe bolden.
  • Det gør det svært for din modstander til at gøre gode afleveringer. Hvis du synke væk fra bolden, det er virkelig nemt for lovovertrædelse at fremstille det perfekte aflevering ind i stillingen. Men hvis du anvender intens bold pres, er det meget sværere at gøre en god aflevering, der udsætter dit forsvar.
  • Kugletryk vil medføre flere omsætninger og give dig flere ejendele. Må ikke overse betydningen af ​​kugletryk!
 5. Afvis gennemtrængende passerer. For at du kan holde dig modstandernes shooting procentdel lavt, skal du tvinge dem til at tage hårde skud. Så hvad skud er lettere? Tæt skud eller skud langt fra kurven? Vi ved alle, at billeder taget langt fra kurven, helst off balance, er den type af skud, vi ville meget hellere give op. Det er derfor som hovedregel bør du altid benægte gennemtrængende passerer. Vores definition af en gennemtrængende pass er nogen pass indtastet inde i 3-punkts bue. Selv passerer ind i stillingen ville blive betragtet penetration. Når bolden er i lane, er dit forsvar udsat for. De har masser af muligheder og en god chance for at tage en let skudt inde.
 6. Oprethold god hjælp positionering. Positionering er en af de vigtigste og også den mest vanskelige begreber til at undervise. God placering løser masser af problemer for dig. God placering gør dit team ser hurtigere, fordi de har mindre jord til at dække. For eksempel, hvis dine spillere er perfekt positioneret kan de hurtigt lukke ud for at den person, de bevogtning eller de kan træde til for at hjælpe. Den store ting om positionering er, at selv langsomme spillere kan få god til det. Positionering er mere en mentalitet og en vane end en fysisk evne. Selv en ikke-atletisk spiller kan lære meget positionering.
 7. Sikre tidlig hjælp & hurtig bedring. De fleste trænere underviser hjælpe side forsvar, men de undlader at undervise i "tidlig" hjælp og "quick" nyttiggørelse. Dette er vigtigt, fordi den eneste spiller, der kan score er den person med bolden. Så du skal altid sværm at stoppe bolden. Denne subtile undervisning point kan have en enorm effekt på dit forsvar! Tidlig hjælp holder bolden fra at komme tæt på kurven. Og hurtig genopretning tillader dig at tage væk den nemme skud, når bolden er sparket ud. Dette er en meget subtil punkt, som du har brug for at undervise, bore og praksis.
 8. Udvikle kommunikationen. Hvis du vil have en stor forsvar, der holder dig modstandere skydning procent lav, SKAL du fremhæve kommunikation. Kommunikation er en af ​​de vigtigste ting i basketball. Du kunne have nogle af de bedste grundlæggende basketball spillere i verden. Men uden kommunikation, kunne de blive spist levende. Selv om du skal fremhæve kommunikation, bør du aldrig have meningsløs kommunikation. Enhver form for kommunikation bør have et formål.
 9. Forbedre foregribelse og hurtighed. Du kan bogstaveligt talt fordoble hurtighed i dit team blot ved at indarbejde et par simple teknikker. Denne hurtighed gør det muligt at tage væk nemme skud og slås for at lukke, selv når du får slog til hullet. Hurtighed gør blot et forsvar svært at score imod. Der er fire centrale metoder til at forbedre hurtighed.
  • Lær dine spillere til at bevæge sig på passet, IKKE fangsten. Denne taktik alene kan fordobles til hurtighed i dit team og gøre det ud som om du har en super hurtig sværmer forsvar.
  • Bor dine spillere til en vane altid at holde deres knæ bøjet i en atletisk standpunkt, selv når de er to overkørsler væk på hjælp sideforsvaret!
  • Øv foregribelse og mental hurtighed.
  • Indarbejd quickness øvelser, der vil forbedre fysisk hurtighed.
 10. Fastgør bolden. Du bare busted din røv for at få et stop, så du bedre blokere og sikre, at bolden! Intet er mere deprimerende og de-motiverende at et forsvar end at arbejde din hale ud i 35 sekunder, og derefter din modstander at få bolden tilbage på en offensiv rebound. For ikke at nævne, offensive rebounds er ofte tip-ins, der resulterer i nemme høj procentdel skud. Basketball er et spil af ejendele og skyde procenter. Du har altid ønsker at have flere ejendele, så du kan få flere skud end din modstander. For at få mere besiddelse, skal du blokere. Det betyder, at alle 5 defensive spillere SKAL blokere ud på hvert skud og hver besiddelse af.
 11. Kom tilbage i forandring. For at få stopper, skal dit forsvar komme tilbage hurtigt og komme indstillet. Du kan ikke overse betydningen af ​​Paltrows tilbage på forsvar. Du kan have den største halvdel domstol forsvar i verden, men det vil ikke gøre dig noget godt, hvis dit forsvar aldrig overfyldte tilbage for at få oprettet. Din hjælp forsvar ikke vil være der, vil rotationer blive brudt ned, og alle de store defensive fundamentals, du har arbejdet på kan blive smidt ud af vinduet, fordi forseelsen altid har den fordel. Du kan bare ikke spille godt forsvar, hvis dette sker. Paltrows tilbage på forsvar er noget, du bliver nødt til konstant at bore og understrege i praksis.
 12. Stræbe efter at forbedre. Så snart du får selvtilfredse, vil dit forsvar får stagnerende og nogen vil passere dig ved. De bedste hold og spillere i verden er stor, fordi de aldrig nøjes eller få selvtilfredse. De holder arbejder på at forbedre hverdagen. De tænke ud af boksen. De kommer op med nye måder at få det bedre. De studere. De praktiserer. De perfekt. Steven Covey bog, De Syv Gode Vaner succesfulde mennesker, hævder, at de mest succesfulde mennesker i verden "vil skærpe stenen" på daglig basis. Det betyder, at de fortsætter med at lære og forbedre sig. De har aldrig bosætte sig. Dette er også meget rigtigt for din basketball team og dit forsvar. Du skal fortsætte med at forbedre ved at studere spil og praksis bånd, se dine statistikker og resultatindikatorer, finde nye defensive basketball øvelser , og fortsætte med at lære.

Hvert trin i denne formel kredser holde bolden så langt fra kurven som muligt. Alle spillere skal placeres korrekt og arbejde sammen for at holde bolden langt væk og tvinge MEGET svære skud.

Du skal diktere lovovertrædelsen

Du skal diktere den strafbare handling. Du bestemmer, hvad du er villig til at give op og lade. Lad ikke den lovovertrædelse diktere dig.

Denne 12 del formel kan synes simpelt, og det er - men ikke overse magt enkelhed!

Det omfatter både de centrale taktik til store forsvar og nøgle filosofier, der vil holde alt i balance og sikre, at dit hold når deres potentiale!