O2s

Hvordan man sikkert komme ind og ud af en kano

Kanosejlads er sjovt, men det kan også udgøre en fare, når du ikke ved, hvordan man komme ind og vores i kano korrekt og sikkert. Hvis du afmontere den forkert, er chancerne for at den glider gennem vandet og kaster dig ud er høje. Hvis du monterer den forkert, vil du vælte kanoen selv før du er i stand til at komme i. Her er, hvordan man sikkert komme ind og ud af en kano:

  1. Den første ting at huske er, at balance er nøglen til alt. Kom selv balanceret mens der kommer ind og ud af en kano tager tid og omhyggelig timing.
  2. Før du kommer i kano, være sikker på ikke at glemme de padlende årer. Dine padle årer bør placeres i kanoen først, før at få i. Sæt pagaj årer i midten af ​​kanoen gulvet parallelt med længden af ​​kanoen. Må ikke placere den vandret eller vinkelret hen over kanoen, fordi det kan falde af kanoen, når du forsøger at hjælpe dig selv ind i det. Du skal være iført sikkerhedsudstyr før overskriften ud til vandet. Altid bære en redningsvest, selvom du er en god svømmer. Du vil aldrig vide, hvordan den nuværende vil være, når du er i vandet.
  3. Det første skridt til at gøre, er at holde begge sider af kanoen med begge hænder placeret på hver side af kanoen. Hold den stille og skabe balance. Når kanoen er afbalanceret, skal du indtaste ved at sætte din højre fod på midten af ​​kanoen, mellem hvor du holder kano på dens sider. Det vigtigste er at træde på dens centrum og ikke på dens sider, fordi du vil vælte kanoen over, hvis du træder på siderne. Når du forskydninger på midten og skabe den balance, sætter i din venstre fod og sætte fødderne lidt sammen. Bøj knæene lidt for at give dig selv mere balance. Stående op straight kommer ikke til at hjælpe dig. Hold hænderne holde på siderne af kano under denne proces.
  4. Hvis du har en ledsager med dig, har ham holde på kanoen, mens du udfører den samme proces, som du ville gøre, hvis du var montere det alene. Hold begge sider af kanoen med dine hænder, og montere på centrum med din højre fod først. Den højre fod er normalt mere afbalanceret side, medmindre du er venstrehåndet. Når du har slået sig ned på sædet af kanoen, vil din følgesvend gå næste. Han skal tage den samme skridt du har gjort.
  5. Når du allerede er inde i kano, omhyggeligt sætte sig ned på kano og få fat i dine årer. Du kan nu begynde at padle din vej gennem farvande.
  6. At komme ud af kanoen er lidt anderledes end at få i, da en kano på vand er lidt ustabil. Du bør ikke stå op på alle. Hvad du skal gøre, er at balancere dig selv, mens du sidder ved at holde på siderne af kanoen. Vend din krop, så dine fødder gå ud til vandet først, inden du løfter din krop op til afmont. Hold dig siddende så meget som muligt.

Hvordan man sikkert komme ind og ud af en kano. Før du kommer i kano.
Hvordan man sikkert komme ind og ud af en kano. Før du kommer i kano.

Vandsport og aktiviteter er sjove, så længe du træne alle de sikkerhedsforanstaltninger, der ledsager dem. Husk, at kano er bedst, når du er klar over de vand betingelser og vejret. Altid kontrollere, om disse før der rent faktisk planlægger at gå kano.