O2s

Hvordan man overlever i skoven

Du ved aldrig, hvordan livet vil lege med dig

Du ved aldrig, hvordan livet vil lege med dig. På et øjeblik, kan du finde dig selv strandet i en skov. Det er nødvendigt for dig at være forberedt til denne type situation eller scenarie. Hvis du ved, hvad du skal gøre, kan du overleve i skoven uden problemer, men du kan også være død i et minut, hvis du ikke er mentalt forberedt. Naturligvis ville det være bedst, hvis du har nogle overlevelse gear på det tidspunkt, men hvis ikke, kan du stadig overleve med disse tips.

Absolut

Hvordan man overlever i skoven. Du ved aldrig, hvordan livet vil lege med dig.
Hvordan man overlever i skoven. Du ved aldrig, hvordan livet vil lege med dig.

Definitely, den første reaktion på et scenarie som dette er at være bange. Du er nødt til at tvinge dig selv til at være rolig. Da du ønsker at overleve i skoven, skal du være opmærksom og du skal have dit sind fri af eventuelle distraktioner. Vær sikker på at du ikke får så bange for, at du ikke kan tænke på måder at overleve. Jo mere frygten overtager, desto mindre er sandsynligheden for, at man vil overleve. Dette er fordi når dit sind er formørket, du er i stand til at tænke logisk.

Anden ting at bemærke er, at du er nødt til at være varm og holde varmen

Anden ting at bemærke er, at du er nødt til at være varm og holde varmen. En af de store forhindringer, du kan støde er det kolde vejr i skoven. Det er vigtigt, at du gør noget, du kan gøre for at vedligeholde din temperatur og forblive tørt. Hold bevæge sig rundt og forsøge ikke at holde op med at sove, hvis du ikke har tag over hovedet.

Fire er liv, og dette er grunden til, at du skal vide, hvordan man laver en. Naturen har givet dig træ og pindebrænde. Husk, at du kun behøver gnist fyrsvamp, ilt og brændstof til at gøre en brand. Det betyder, at du allerede er omgivet med hvad du har brug for. Den sværeste del af at skabe ild i skoven er den gnist. Det ville ikke være et problem, hvis du har tændstikker, fakler eller pramme med dig.

Anden ting at bemærke er, at du er nødt til at være varm og holde varmen. Desuden at du ville have til at overveje, er læ eller mangel på samme.
Anden ting at bemærke er, at du er nødt til at være varm og holde varmen. Desuden at du ville have til at overveje, er læ eller mangel på samme.

Du kan også bruge en tør smal pind og en tør flade træ stykke i et forsøg på at lave ild. Lav så meget friktion ved at gnide dem sammen med nogle pindebrænde på det direkte friktions-området. Dette kan være en masse arbejde, men så gør det rigtigt kan give dig tilfredsstillende resultater. Voila, og du har en brand! Du er nødt til at indse, at det vil være meget vanskeligt at overleve i skoven uden ild. Således opretholde flammen af ​​branden, når den er tændt.

Desuden at du ville have til at overveje, er læ eller mangel på samme

Desuden at du ville have til at overveje, er læ eller mangel på samme. Lav et beskyttet område en eller finde en. Caves kan være gode krisecentre. Men det meste af tiden, bygge din egen er en nødvendighed. Kig efter et væltet træ, og det vil være lettere for dig at dække med buske og brunch. Dette er så du kan forblive i den naturlige pit i bunden af ​​stammen. Under ly i denne form for scenario er nødvendig for at kunne overleve.

Blive nøjagtigt, hvor du er. Må ikke gå andre steder, medmindre du er sikker på hvor du skal hen. Vent til redning, hvis du er faret vild. Hvis du ved, hvor du er, rejser i løbet af dagen. Der er mange herreløse og vilde dyr, som kan skade dig, især når du rejser om natten.