O2s

Hvordan man organiserer uddannelsesmæssige ture

Læring stopper ikke ved klasseværelset døren

Læring stopper ikke ved klasseværelset døren. Oftere, virkelige liv erfaringer bidrager mere til læring end hvad der kun lært i skolen. Dette er en af ​​grundene til, at uddannelsesmæssige ture er organiseret og betragtes som en del af pensum.

Hvis du er en planlægning at arrangere uddannelsesmæssige ture for din skole, her er de trin, du skal huske:

Hvordan man organiserer uddannelsesmæssige ture. Konsultere en professionel.
Hvordan man organiserer uddannelsesmæssige ture. Konsultere en professionel.

  1. Start med en plan. Vælg en rejsedestination. Lav en liste over steder, som din klasse kan besøge der er relateret til kurset, at du studerer i øjeblikket. Det ville være bedre at have hele klassen stemme på deres foretrukne destination. Selvfølgelig skal du stadig overveje et sted, der er godt relateret til pensum og pædagogiske mål af dit kursus.
  2. Konsultere en professionel. Husk, at du skal rejse som en stor gruppe. Det ville være bedre at få ydelser fra en rejse konsulent. Rejser konsulenter har adgang til andre rejse tjenester som billettering og hotelreservationer. De er også i stand til at organisere rejseplan. Bare koordinere dine foretrukne aktiviteter og andre præferencer med din rejse konsulent.
  3. Få godkendelse af skolemyndigheder. Dette er faktisk ikke så meget af et problem, hvis kurset udviklere allerede har inkluderet en rundvisning i læseplanen. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du være klar til at skrive breve for godkendelse til medlemmerne af skolebestyrelsen. Du kan også søge hjælp i at producere en fra din rejse konsulent, som han eller hun er den mest erfarne med hensyn til denne slags sager.
  4. Fremme turen. Nogle studerende, der ikke indgår i din klasse, men tilhører samme fagområde kan være interesseret i at deltage i din uddannelsesmæssige tour. Under flere rejser venner rejser sammen med dig kan mindske dine rejseudgifter, fordi du kan få større rabatter fra flybilletter og hotelophold. Spørg for nogle brochurer og plakater fra din rejse konsulent, så du kan sende nogle i skolen.
  5. Forbered registrering habengut. Har registreringsformularer klar og tildele nogle studerende til at distribuere og indsamle formularer på dine vegne. Sørg for, at du medtager en dispensation eller forældrenes tilladelse (især når du vil rejse med mindreårige). Du bør indsamle registreringsoplysninger endda måneder før turen, fordi din rejse konsulent vil bruge dette til billetter og hotelophold.
  6. Planlægge en tur orientering dage før turen. Det ville være bedst, at du også anmode om, at forældrene til de deltagende studerende deltage i orienteringen. I orienteringen vil du være at dele vigtige oplysninger om, hvad de studerende bør forvente i de steder, du ville besøge. Introducere dem til de dos og don'ts, og de kulturelle forskelle, at de bør tilpasse sig.

Pædagogisk ture er store skolearrangementer

Pædagogisk ture er store skolearrangementer. Det er ikke så simpelt som at pakke din rygsæk og hopper på flyet. Der er mange ting at overveje, da mange vil deltage i turen. Opbevar disse trin i tankerne, og opgaven med at organisere en rundvisning vil ikke være et problem for dig.