O2s

Hvordan man organiserer en lang distance cykeltur

Køre på cykel for en kortere eller længere tid

Hvis du tænker på noget helt andet end hvad andre mennesker gør, kan en tur på cykel være tilfredsstillende. Men hvor skal man begynde? Den første ting du behøver at vide om en potentiel cykel tur er, at det er nemt. Der er ingen grund til at organisere for meget, men nogle ting er vigtige. Her finder du grundlæggende info - hvor du skal starte din udforskning, hvad aktionerne er, hvad cykel kan du vælge og hvor skal gå til.

Som en langsigtet cyklist og rejsende, har jeg lært, at uanset hvad du organisere, vil det være anderledes, når du er på farten. Ting kan gå galt, kan du opfylde nice mennesker og hænge ud for et par dage længere, finde et afslappende sted, hvor du opholder dig længere. Eller bare du får mekaniske problemer. Din tidsplan bør være fleksible. Med andre ord ikke organisere for meget.

 1. Hvor vil du rejse?

  Når du har besluttet dig ville elske at gøre en cykel tur, er der et par spørgsmål at besvare. Spørgsmålet om, hvor at rejse til er direkte relateret til, hvor meget tid du har. Sige, at du har 3 uger, f.eks. Så er du nødt til at begrænse dig selv til et bestemt land, eller en provins i det pågældende land. Hvis du har 3 uger, og du ønsker at cykle hele Indien eller Kina, er du dømt til at mislykkes. I så fald vil du vælge en provins. Men hvis du gerne vil se Holland, med 3 uger kan du nemt gøre Holland og Belgien sammen.

  Når du har besluttet hvor de skal gå til, vil du købe et kort. Omfanget af et godt cykelkort, efter min mening, er ikke mindre end 1:500.000 til maksimum 1:2.000.000. Den bedste brugbar målestok er ca 1:1.000.000 eller 1:1.500.000. Mindre skalaer er rart, men hvis du rejser et større område, skal du bruge en masse af dem. 1 til 1.500.000 er god nok. Når du er i et område, så prøv at få en dejlig lokalt produceret kort, hvis de er i lokale sprog kan det være en god måde at komme i kontakt med lokalbefolkningen.

  Hvor du kommer til at cykle er også relateret til hvor mange kilometer / miles du ønsker, og kan cykle. Hvis du er ny, kan du ikke gøre mere end 40 til 60 km om dagen. En erfaren cyklist ville være i stand til at gøre mere, men det afhænger også af, hvor meget bagage, du sætter (mere om det senere), og hvad du ønsker at se langs vejen.

  Naturligvis cykling i bjergrige områder som nord Pakistan eller Kina betyder, at du vil cykle mindre om dagen end i de hollandske eller iranske flatlands. Hvis du har ubegrænset tid, er alt du skal gøre indstille en rute ud. Start her, ende der. De fleste mennesker, men ikke har den luksus. Således starter på et godt udgangspunkt. Hvis du elsker at se Kina og har 3 uger, ikke begynder at cykle i Hong Kong eller Beijing. I stedet flyve eller tage toget til hvad du elsker at se.

  Kort sagt, skal du vælge din destination med omhu.

 2. Hvordan vælger cyklen.

  Cyklen du vil bruge, afhænger af, hvor du vil rejse, hvad vejforhold du forventer og hvor meget bagage, du bringer. Lad os tale om vejforholdene. For asfaltveje og korte tid på at rejse, ville en landevejscykel gøre. Men jeg anbefaler stadig en hybrid eller mountain bike, fordi de er stærkere og generelt behøver du ikke at gøre den største hastighed. Desuden vil du bringe bagage. Lang tid rejsende plejer at bruge for-og bagside
  cykeltasker, hvilket gør mountainbikes mere egnet til opgaven.

  Dog kan en uge eller to i de franske alper være nemt gøres med en landevejscykel og begrænset bagage.

 3. Hvad du skal have på din rejse.

  Hvordan man organiserer en lang distance cykeltur. Hvordan vælger cyklen.
  Hvordan man organiserer en lang distance cykeltur. Hvordan vælger cyklen.

  Igen det afhænger af hvor længe du vil rejse. En rejse i Europa med begrænset budget kræver et telt. Således du har brug for en stærkere cykel og camping gear. Cykling i Indien eller Kina gør at bringe et telt ikke nødvendigt, da bolig er billig og rigelig.

  Men hvis du er rig og ønsker komfort i Europa, er der ikke camping gear nødvendig. Jeg anbefaler stadig at bringe det i Europa som jeg elsker camping.

  Cykling i tropiske lande kan være svært. Ikke alle er vant til tropiske varme. Men den gode del er, at du kan rejse lys. Kun få tøj er nødvendige. Langsigtede rejsende vil sandsynligvis stadig bringe camping gear, men måske ønsker at sende vinter gear på et senere tidspunkt. En virksomhed advarsel om sko: i Asien, kan du købe næsten alt billigt, med undtagelse af større størrelse sko. Sørg for at du har dem med dig.

  Afhængigt af hvor længe og i hvilken tid af året du cykler i Europa eller Europa, nok tøj bringe i den tid af året.

 4. Hvordan til at tage sig af visa og pas.

  Køre på cykel for en kortere eller længere tid. Hvad du skal have på din rejse.
  Køre på cykel for en kortere eller længere tid. Hvad du skal have på din rejse.

  Visa er normalt ikke et problem. En cykel rejse, der tager et par uger kræver organisere dit visum derhjemme. Men når du går ud på vejen i flere måneder, kan du normalt gå til hovedstæderne i det land, du rejser og organisere dig visum der uden megen problemer.

  De fleste lande kræver et pas, der er mindst i yderligere 6 måneder gyldige. Når du er på vej, du kan være i stand til at få et nyt pas gennem din ambassade, men det kan tage lidt tid. For eksempel, havde jeg brug et nyt pas tidligere på året, som tog mig en uge. Andre lande kan være hurtigere, men normalt tager det længere tid.

 5. Sådan holder kontakten med hjem.

  Disse dage et let spørgsmål ... eller er det? I Myanmar eller i Afrika, kan det være ganske svært at finde en internet café. Lad din rute tidsplan med nogle venner, og hvis du ikke kan sende dem e-mail til en længere tid, og du er ikke i stand til at gøre selv telefonopkald (det skete jævnligt for mig), sende postkort. Der er ikke behov for folk derhjemme til at blive bekymret.

 6. Hvordan til at tage sig af pengene.

  Uanset om du rejser en lang eller kort tid, vil du bringe penge. Med ATM disse dage, vil du være i stand til at bringe din Cirrus Maestro-kort til mange lande. Af alle kreditkort, er Visa og MasterCard den mest nyttige. European Express kreditkort er meget nyttigt for mere op-marked rejser, men for cykling / backpacking og få kontante penge, det er ikke. I stedet bringe nogle European Express, eller hvis du er nødt til Thomas Cook rejsechecks, at foretrække i US $ selvom euro bør være OK også.

  Hold dine penge sikkert, en penge bælte er nyttigt til at gå og backpacking, men jeg finder det ikke komfortable i cykling. I stedet har jeg det i en hemmelig lomme i en af ​​mine poser og har nogle kontanter til direkte brug i mine lommer. Vigtigere er det, holder altid nogle ekstra penge i forskellige dele af din cykel poser. Hvis penge bliver stjålet fra dig, kan du have nogle venstre i en anden taske. Det gjorde jobbet for mig.

 7. Må jeg medbringe min laptop?

  Svaret er kort, hvis du spørger mig: NEJ. Laptops, selv dem, som formodes at være i stand til at udholde svære betingelser, kan nedbryde. Medmindre du sætter en meget ny og meget solid en, ville jeg ikke rådgive at bringe en. Det er nemt at ødelægge det (som det skete for mig), og der er lille behov som internetcaféer er masser disse dage. Plus, hvis du er på en lang strækning, vil du allerede har nok ting på din cykel. En bærbar computer er mere vægt.

 8. Hvilken cykel materiale skal jeg have med?

  I Europa vil du være i stand til at finde gode cykel butikker overalt, og i rimelig afstand. Andre dele af verden vil det være anderledes, selvom du er i vestlige lande. Australien er stort og tomt, hvilket også gælder for visse dele af Europa. Du bliver nødt til at bringe nogle ekstra. Før du forlader, du naturligvis vil sørge for du cyklen er i top fit tilstand. Minimum ekstra materiale til at bringe:

  • Spare rør
  • Reservedæk (Hvis du andre derefter 26 tommer dæk)
  • Lille reparationssæt til flade dæk)
  • Smøreolie
  • Sekskantede værktøj til mindre reparationer
  • Pumpe
  • Spare bremseklodser (især hvis du har flere op-marked typer)

Når du rejser i Asien eller Afrika, og du finder en god cykel butik, kan du besøge og kontrollere. Personligt er jeg ikke alt for cykel-kyndige, så jeg lod de professionelle har et kig. Normalt er der ikke behov for at bringe yderligere kassetter, kæder osv, som du vil være i stand til tilfældighederne dette, når du har brug for det.