O2s

Hvordan man opbygger en pistol bæretaske

Skydevåben bør altid sikkert stuvet væk på en pistol, når den ikke er i brug eller når slæbt ca. Det tjener to formål. Det første formål er at holde det sikker, og væk fra børn eller uerfarne mennesker. Det andet formål er at beskytte din baby mod de elementer, herunder de lejlighedsvise ridser og riller forårsaget af utilsigtet kontakt med ru materialer såsom borde, stole, gulv og lignende. Nu vil normalt du blot ønsker at købe en færdig pistol sag fra en pistol butik, men da økonomien ikke gør for stor dag gør du holder dig til et stramt budget, kan det være mere omkostningseffektivt at bygge din egen. Her er nogle skridt til, hvordan bygge en pistol sag for din værdsatte besiddelse.

Hvordan man opbygger en pistol bæretaske. Efter påføring af skummet inde i sagen.
Hvordan man opbygger en pistol bæretaske. Efter påføring af skummet inde i sagen.

  • Mål pistolen. Størrelsen på din pistol sag vil være afhængig af dimensionerne af din pistol. En pistol tilfældet for en riffel vil helt sikkert være større og længere end en pistol tilfældet for en pistol. Når dette er sagt, dit første skridt er at få de dimensioner din pistol. For denne fase af processen, vil du ønsker at måle længden, bredden og tykkelsen af ​​pistolen. Dette vil hjælpe dig med at fastslå størrelsen af ​​det træ, du bliver nødt til at samle pistolen sagen.
  • Køb træet. Nu hvor du har den dimension af din skydevåben, vil du ønsker at købe træet. Du vil som udgangspunkt brug for omkring 3 eller 4 træplanker. Som en standard, vælge en 12 tommer med 12 tommer planke. Du skal bruge to stykker af dette. Disse vil fungere som det vigtigste organ i sagen, og en af ​​dem vil være åbningen til sag. For væggene i sagen, vil du ønsker 3 inches med 12 inches. Igen, vil størrelsen være afhængig af dimensionerne af din pistol. Juster målingerne i overensstemmelse hermed. Du kan få brug for at gøre nogle save for at få størrelsen af ​​træet lige højre.
  • Saml sagen. Læg den første planke flad og begynde sømning træet, der vil tjene som væggene i sagen på alle sider. Når dette er gjort, vil næste skridt være at placere den anden planke ovenpå for at danne boksen. Men da denne øverste del sandsynligvis vil tjene som åbningen for sagen, vil du ønsker at vedhæfte dette ved hjælp af hængsler. Placer hængsler på den nederste del af sagen og så det vil svinge ned, når du åbner den side. Skrues hængsler fast på bundvæggen og den øverste planke. Så snart du er færdig, at lukke sagen og sat i låsen. For at fuldende projektet, tilføje en flot metal håndtag på den øverste væg og skru det på. Nu har du en simpel bæretaske imidlertid processen i ikke komplet endnu.
  • Fix det indre. Nu, hvor pistolen sagen er samlet, skal du at line op indvendigt med skum, således at pistolen vil hvile i sine bløde kløer. Skære nogle sort skum med samme dimensioner af plankerne og væggene. Du vil ønske det indre til være lagdelt med skum på alle sider. Anvende gummi cement for klæbemidlet. Det vil gøre det skum på plads på alle tidspunkter.

Efter påføring af skummet inde i sagen

Efter påføring af skum inde i sagen, skal du placere din pistol inde og låse den. Husk på, at denne pistol sag er en simpel ene uden nogen dikkedarer eller design. Må ikke bekymre dig, og du kan altid klæde det op og endda forme det til at passe en mere moderne og strømlinet ser sagen.