O2s

Hvordan man opbygger en hockey rink

Hvis du har nok plads i din baghave denne vinter kan du faktisk opbygge din egen private hockey rink. Du behøver ikke at vente din tur på den overfyldte lokal banen for tid på isen for at finpudse disse hockey færdigheder. Få en gruppe venner til at slutte dig til at praktisere disse skuespil eller bare øve dine skøjteløb. Opbygning af din baghave skøjtebane er ikke svært, det kræver kun et par materialer fra hardware og hjælp fra Moder Natur.

Hvordan man opbygger en hockey rink. Bestem området hockey rink vil optage.
Hvordan man opbygger en hockey rink. Bestem området hockey rink vil optage.

  1. Bestem området hockey rink vil optage. Find en rummelig område, hvor det ikke vil være en hindring, og sørg for at det fremgår af snavs. Andre end plads vil du også nødt til at overveje at finde den fladeste overfladeareal muligt. Ryd væk skarpe sten eller kviste, der kan forårsage skade på banen.
  2. Udarbejd en plan for design og målinger. Du behøver kun at afgøre, hvor stor banen ville være og hvilken form du ønsker, det skal være. Brug genstande som pinde, farvede sten eller noget, som du kan bruge til at markere det område banen vil optage i din baghave. Brug en tømrer målebånd for at få bredde, længde og højde af din rink.
  3. Niveau området, der skal bruges. At være sikker på du har et niveau område, du kan bruge fire pinde, der har samme længde og noget snor. Placer pinde i jorden skitserer området og binde strengene omkring pinde. Hvis du begrave pind af en tomme sørge for alle de andre pløkker sættes i så dybt. Måle strengens højde på alle fire sider. Hvis den ene side er dybere du kan stable noget jord på dette område for at sikre, at du får en jævn skøjtebane på alle sider.
  4. Forbered de nødvendige materialer til montering. Afhængig af højden på din Rink eller en tykkelse på is, skal du bruge den korrekte størrelse tømmer til rammen. Du skal bruge mindst 2 inches af is som base for din skøjtebane og husk vand, når frosne udvider så sætte kvoter på målinger. Pladerne skal være i stand til at tage spændingen. Køb en tarp stor nok til at dække dit ønskede område og stor nok til at ombryde omkring bestyrelserne. Du skal bruge nok skruer til at samle bestyrelser og de skal være den rigtige størrelse til at holde dem på plads uden at punktere tarp.
  5. Læg tarp på området og samle de stykker af tømmer. Udlæg tarp over området og skru stykker tømmer sammen om at bygge rammen. Du ønsker måske at styrke dine led med ekstra boards som spændingen isen producerer måske, at dine led til at løsne. Træk presenning kanter inden for og ud over rammen. Du skal have nok tarp materiale til at gå over og ud til omkring en tomme eller to over rammen.
  6. Fyld rink med vand. Når du har samlet tarp og rammen det næste skridt er at fylde den med omkring 2 inches af vand, og derefter vente på Moder Natur at gøre resten. Når isen er frosset fast stof kan glatte det ved at hælde et tyndt lag vand over det.

Har du din egen hockey rink vil give dig nok praksis tid og holde dig i form. Du og din familie vil have masser af sjov skøjteløb på din helt egen skøjtebane, og det er også en god måde at introducere hockey til børn. Nogle af materialerne kan genbruges, så sørg for at adskille og gemme dem omhyggeligt.