O2s

Hvordan man opbygger en chifforobe

En Chifforobe er en kombination garderobe til hængende tøj og en bank skuffer for foldede tøj. Nogle Chifforobes har en dressing spejl på garderobe døren, og dette vil blive betragtet som tilbehør mulighed. Et spejl kan fastgøres til garderobe døren på et senere tidspunkt, hvis det ønskes.

Hvordan man opbygger en chifforobe. Begynd med dimensionering (4) stykker af ¾ "stock til 2" bred x 72 "lang og (6) stykker til 2" bred x 24 "lang.
Hvordan man opbygger en chifforobe. Begynd med dimensionering (4) stykker af ¾ "stock til 2" bred x 72 "lang og (6) stykker til 2" bred x 24 "lang.

Forud for samlingen vælge et medium density tømmer såsom # 1 Pine eller mahogni. Tømmer bestanden vil være ¾ "tyk og varierer i bredder fra 2" til 8 ". Desuden en lamineret ½" finer lignende materiale vil blive anvendt til bunden, top-og sidepaneler kabinettet og også døre. Skabet tilbage og skuffe bunde vil være ¼ "lamineret finer i samme materiale.

Standardstørrelsen på en Chifforobe er cirka 36 "bred x 72" høj x 24 "dyb. Men enheden kan være dimensioneret mindre eller større afhængigt af størrelsen af ​​det område, hvor enheden vil opholde. Denne instruktion vil gælde for standardstørrelsen som givet.

 1. Begynd med dimensionering (4) stykker af ¾ "stock til 2" bred x 72 "lang og (6) stykker til 2" bred x 24 "lang. Disse vil blive siderne, toppe, bund stykker og midten skinner rammer til siderne af enheden. rabbet en ½ "dyb kanal langs den ene kant af hvert stykke til at modtage laminat finér. Gering i hjørnerne af (4) 72 "stykker, og (4) af de 24" stykker til 45 grader, og samle både fire-sidede rammer. Gør hjørne vedhæftede langs yderkanten af ​​rammer ved hjælp af lim og 2 "træskruer, forsænkede til ¼". De undersænkede huller vil blive fyldt med trædyvler og slebet flush.
 2. Næste skære de resterende (2) 24 "brikkerne til at passe over midterspændende af de rammer og Rabbet en ekstra kanal langs den modsatte kant af stykket, så der er en kanal langs begge kanter.
 3. Vedhæft disse stykker midt på span af rammer med lim og træskruer. Vær sikker kanalerne flugter med kanaler på sidestykkerne. Vend frames over, så kanalerne vender op og skære (4) stykker af ½ "finer til at passe hver af de (4) panel sektioner. Fastgør finer brug af lim og små ¾ 'brad søm, indsat i en vinkel, så de ikke at trænge ind i ansigtet af stellet. Indstil samlet stykker til siden.
 4. Næste build (2) rammer, der er 36 "bred x 24" på tværs ved hjælp af samme størrelse bestand med siderne og samles på lignende måde som sidestykkerne. Cut ½ "finer at passe inden for disse rammer og vedhæfte denne på en lignende måde. Fastgør den udfyldte øverste og nederste stykker til siderne ved hjælp af lim og træ 2" skruer forsænkes til ¼ "dyb. Fyld forsænkning med dyvler og sand flush.
 5. Klip et stykke ¼ "laminat finer til at passe på bagsiden af ​​enheden, og vedhæfte denne stykke ved hjælp af lim og # 4 færdig negle.
 6. For centrum ansigtsramme af enheden sender en ¾ "stykke materiel til 3" bred og vedhæfte det i midten af ​​den forreste åbning, fra top til bund og flugter med den forreste kanter af top og bund.

Vedhæft disse stykker midt på span af rammer med lim og træskruer. Næste build (2) rammer, der er 36 "bred x 24" på tværs ved hjælp af samme størrelse bestand med siderne og samles på lignende måde som sidestykkerne.
Vedhæft disse stykker midt på span af rammer med lim og træskruer. Næste build (2) rammer, der er 36 "bred x 24" på tværs ved hjælp af samme størrelse bestand med siderne og samles på lignende måde som sidestykkerne.

Denne enhed vil have (5) skuffer i en stablet konfiguration.

 1. Vælg den ene side af enheden for banken af skuffer og afskårne (4) 2 "bred skuffe frame stykker, der spænder fra midterstykket på siden af apparatet. Layout for (5) skuffe åbninger, og fastgør skuffe frames flugter med ansigt af enheden og begyndelsen 8 "op fra bunden af ​​enheden. Den øverste stykke vil vedhæfte tæt til toppen af ​​enheden. Brug lim, træskruer og sænk til ¼ "som før.
 2. Mål og bygge skuffe sider og tilbage ved hjælp af 3/4 "bestand, der er dimensioneret i bredden til at passe åbningerne tillader ½" frihøjde inde i ansigtsramme åbninger. De skuffe bunde vil være ¼ "laminat finér. Falsen rammer og installere bunden ved hjælp af lim og brad negle. Klip ¾" tyk skuffe står til en størrelse, der overlapper ansigtsrammer omtrentlige ½ "hele vejen rundt og vedhæfte disse til skuffer med lim og # 4 dykker.
 3. For garderobe døren måle åbningen og opbygge en ramme svarer til siderammerne i enheden og være sikker på at give 1/8 "tommer rundt for clearance. Installer døren ved hjælp kabinet dørhængsler udvalgt per den ønskede design. Vedhæft en fangst låsen til døren og skuffe trækker der matcher hængslet design. Brug et stykke 1-1/2 "træ dyvel til bøjlestang og installere dette ved hjælp af closet pole rosetter.
 4. Til benene bruger 2 "x 2" lager til ca 4 "i længden. Før en 3" x 3/8 "gevind forsinkelse i den ene ende af hvert stykke i midten. Fastgør metal kabinet ben forankringspladerne på (4) hjørner af enheden og skru benene på plads.
 5. Sand og afslutte kabinettet ved at anvende (2) lag af den ønskede pletten og (2) lag klar top sealer.