O2s

Hvordan man med succes galop på hesteryg

At lære at galop på hesteryg er en meget vigtig færdighed, som alle equestriennes eller dem, der elsker at ride heste skal mestre. Følg disse nyttige tips nedenfor for at øve cantering og blive en erfaren rytter.

Hvordan man med succes galop på hesteryg. Få på din hest og montere ham.
Hvordan man med succes galop på hesteryg. Få på din hest og montere ham.

  1. Få på din hest og montere ham. Du ville have til at varme op først ved at gøre et par skridt og trav øvelser. Bind et reb på hesten og derefter vedhæfte denne reb på en pæl. Du kan derefter nemt trav rundt i cirkler. Dette bør være en rigtig nem måde at varme op.
  2. En afbalanceret og fremadrettet trav er en forberedelse til din slange til galop. Har et par skridt og halv-standse din hest, før du lader ham gøre det. Forberedelserne er nødvendige for hesten at opnå dette med perfektion.
  3. Når du føler, at hesten er forberedt, begynder at galop ved langsomt at skubbe en af dine ben bag hestens omkreds og derefter trykke på denne ved sin side. Dette skulle signalere til hesten med cantering. Hvis han ikke får dette, kan du spørge nogen fra jorden til nøje piske hesten, uden faktisk at ramme den. Dette bør tilskynde hesten til at begynde at bevæge sig frem til galop.
  4. Altid holde balancen i skak. Dette er normalt en almindelig fejl, så sørg for at tage det til efterretning. Hestens balance kan påvirke deres ønske om at flytte. Således hvis den ikke håndteres rigtigt, vil det blive sværere at håndtere, at hesten galop. Holde balancen i skak bør også være mindre smertefuld i hestens mund-området. Hvis du insisterer på at trække fra sin mund, vil hesten sikkert modstå og kan komme til skade. Hvis din hest står i lunge linje, kan du derefter indstille ham til en to-point indlæg, omhyggelig med at holde hesten ved sin manke og martingale (eller sikkerhed fælde). Denne måde, behøver du ikke trække hesten fra munden, og du opmuntre ham nemt.
  5. Hvis hesten stadig ikke rokke og nægter at galop, kan det bare være fordi han er stadig ikke op til det. Giv ham let skubbe ved at sparke ham i stride for dine ben. Du kan også bruge en afgrøde som forstærkning. Men hvis dette er din første gang at lære at galop på hesteryg, holde ud anvendelse af afgrøden til en tid som denne kræver erfaring. Det er muligt for nye ryttere til at håndtere dette med et ubalanceret grad af straflempelse eller stivhed, og det er ikke godt for din interaktion med hesten.
  6. Husk at slappe af. Det ville være svært i starten, og der er en vis grad af stress med at lære at galop, men tage tålmodighed i viden om, at praksis i sidste ende fuldender dygtighed. Følg hestens bevægelser og aldrig tvinge det ellers en af ​​jer vil være ubalanceret og såre dig selv. Hold din position lodret linie, dine ben stadig, men ikke stiv og dine muskler og hofter absorbere al bevægelse. Nogle heste kan være lidt ru eller for hurtigt. Forsøge at læne lidt tilbage for at indikere, at hesten skal bremse. Aldrig nogensinde lade din nervøsitet komme i vejen.