O2s

Hvordan man lever på næsten ingenting

Hvis du ønsker at slippe væk fra nettet

Hvis du ønsker at slippe væk fra nettet, er der visse ting, du ville være nødt til at ofre. Du er nødt til at opgive din nuværende livsstil og tilpasse sig en ny. Du er nødt til at opgive dit job, din bil, dit hus og dine penge til at falde ned fra jordens overflade.

Så hvordan ville du bor på næsten ingenting

Så hvordan ville du bor på næsten ingenting? Et godt sted at starte er at finde et nyt sted, hvor naturressourcerne er rigelige. Hvis du har set filmen "Castaway" hovedpersonen levede i næsten et år på bare fisk. Hvis du laver et krisecenter ud i skoven, skal du sørge for at gøre det i nærheden af ​​en flod eller vandfald. Ikke alene er det en stor kilde til frisk vand, kan du også finde kød på grund af alle ferskvandsfisk bor der. Du kan også finde vildtlevende vildt i nærheden af ​​disse floder, fordi alle af dem er nødt til at drikke vand, så de vil komme og drikke fra floderne.

Hvis du ønsker at opbygge et krisecenter

Hvordan man lever på næsten ingenting. Hvis du ønsker at slippe væk fra nettet.
Hvordan man lever på næsten ingenting. Hvis du ønsker at slippe væk fra nettet.

Hvis du ønsker at opbygge et krisecenter, kan du også gøre brug af de naturlige ressourcer omkring dig. Eller hvis du ønsker at slutte resten af ​​dine penge, købe et lille træhus i ørkenen og oplagre det med forbrugsvarer, du behøver. Du har råd til ikke at afslutte disse forsyninger hurtigt, hvis du ved, hvordan man drage fordel af de naturlige ressourcer omkring dig. Du kan også vælge at sælge ting fra dit tidligere liv. Sælg din bil til kontanter, eller sælge din dyrt elektronisk udstyr som fjernsyn, kameraer, mobiltelefoner, spillekonsoller og lignende. Tag kun det tøj, du ville være komfortabel med og sælge dine dyrere dem meget billigere for lige op kontanter. Husk, at du dybest set lever af ingenting, så du ville brug for al den ekstra kontanter du kan få, fra selv de mindste elementer.

Hvis du bor i nærheden af ​​stranden

Hvis du bor i nærheden af ​​stranden, så sørg for, at uanset hvad ly har du ikke er direkte under solen, og er robust nok til at modstå de kraftige vinde og mulige storme. Strandene er også fuld af naturlige ressourcer, du kan bruge til at leve. Vandet er fuld af fisk at spise, og der bør være en flod åbning til havet, her kan du få frisk vand og også, fisk. Der er også kokosnødder, hvis saft kan bruges som drikkevand, og kødet er også spiselig. The coconut shell sig selv kan anvendes som en skål eller som en plade. Barbere nogle dele, og du kan bruge det som din skeen til at øse ud af din mad. Kokos blade kan anvendes som en god tag, hvis du vil lave en improviseret læ. Hvis du ikke har evnerne til at lave din egen læ, er der også huler øremærkninger shoreline, som du kan bruge som beskyttelsesrum. Tør drivtømmer gør for god brænde natten.

Når de bor ud på næsten ingenting, er du nødt til at være opfindsom og smart. Udnyt hvad naturen giver dig og du vil ikke have nogen problemer overhovedet.